reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny gratuluję brzuszków. ja wczoraj miałam obcisły golf i getry i mój A. pierwszy raz zwrócił uwagę, że brzusio zaczyna rosnąc i się zaokrągla:) chodził za mną całe popołudnie, głaskał, oglądał i miał taką zadowoloną twarz:-) a ja myślałam że jak zacznę się zaokrąlgać to przestanę mu się podobać:)

wooow jakie fajne brzucholce:) niebawem pochwalę się swoim:::)
Agulka2012 heh ja też się bałam,że mój mężuś będzie ode mnie uciekał jak zacznę się robić grubiutka jak kluseczka:-D a on odwrotnie, każdego dnia mi powtarza,że ślicznie wyglądam i z dnia na dzień coraz bardziej mu się podobam...:szok: ajjjj miło tak:)

no to może i ja sie w końcu pochwalę swoim brzucholem bo płakałam płakałam że nie mam brzucha a tu dzisiaj rano zonk :szok::szok::szok:

Załączniki

• 2-17 tydz.jpg
    2-17 tydz.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 84
:-D:-D:-D:-D- zaczynam rosnąć już to widzę i zaczynam się teraz bać hehehe
hehehe no u nas różnica 3 dni tylko :) hehehe
a Ty swoje zdjęcie pokazałaś juz czy nie bo nie pamiętam :(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry