reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ania-aneczka, Anna25, Agucha - rosną Wam brzuszki, rosną - każdy inny i każdy ciążowy :-D:-D.

A u mnie jakby zastój jakiś najpierw mnie szybko wywaliło a teraz ta kulka od dłuższego czasu taka sama. Dalej się w moje
zwykłe spodnie mieszczę bo tak wysoko ten brzusio mam.

Ania, Anna, Agucha wow, sliczne brzucholki! U mnie widac cos jedynie wieczorem. Wprawdzie po swietach musialam kupic spodnie ciazowe, bo w swoich jakos nie moglam sie dopiac. A tydzien temu zjechaly mi te ciazowki do kolan :tak: Wiec znow do lask wrocily moje ulubione jeansy!

Moj R. rowniez mi codziennie prawi komplementy - a moze nasi mezczyzni tez sa razem na jakims forum?

Cześć. No i ja się pochwalę:) Na początku ciąży mimo braku mdłości schudłam 5 kg, jak na razie wrócił 1 kg:-) Za to wszystkie rzeczy w biodrach za duże w brzuchu za małe, więc stopniowo zmieniam garderobę. Jak na razie wszytko idzie w brzuch, stąd wygląda okazale no i nie da się ukryć przed światem, że ktoś tam mieszka:-D
Aga.jpg

pyscek1 prawdziwie ciążowy brzuś, ja też jeszcze dziś wędruję w swoich ulubionych dżinsach alee ojj chyba już nie długo:):)

pięknie macie brzucholki ;-)
ja przeskoczyłam w spodnie takie luźniejsze w pasie materiałowe i jest fajnie ;-) bo w jeansach już jak siedziałam to mnie uciskały w bebech ;p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry