- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ania-aneczka, Anna25, Agucha - rosną Wam brzuszki, rosną - każdy inny i każdy ciążowy .
A u mnie jakby zastój jakiś najpierw mnie szybko wywaliło a teraz ta kulka od dłuższego czasu taka sama. Dalej się w moje
zwykłe spodnie mieszczę bo tak wysoko ten brzusio mam.
A u mnie jakby zastój jakiś najpierw mnie szybko wywaliło a teraz ta kulka od dłuższego czasu taka sama. Dalej się w moje
zwykłe spodnie mieszczę bo tak wysoko ten brzusio mam.
Patili
Fanka BB :)
Ania, Anna, Agucha wow, sliczne brzucholki! U mnie widac cos jedynie wieczorem. Wprawdzie po swietach musialam kupic spodnie ciazowe, bo w swoich jakos nie moglam sie dopiac. A tydzien temu zjechaly mi te ciazowki do kolan Wiec znow do lask wrocily moje ulubione jeansy!
Moj R. rowniez mi codziennie prawi komplementy - a moze nasi mezczyzni tez sa razem na jakims forum?
Moj R. rowniez mi codziennie prawi komplementy - a moze nasi mezczyzni tez sa razem na jakims forum?
Cześć. No i ja się pochwalę Na początku ciąży mimo braku mdłości schudłam 5 kg, jak na razie wrócił 1 kg:-) Za to wszystkie rzeczy w biodrach za duże w brzuchu za małe, więc stopniowo zmieniam garderobę. Jak na razie wszytko idzie w brzuch, stąd wygląda okazale no i nie da się ukryć przed światem, że ktoś tam mieszka
ania-aneczka
Super !!!
reklama
agucha1986
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: