reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wow Naktusia cydny brzucholek :):):)

Dziewczynki ja w pierwszej ciąży dopiero ok 20 tyg coś miałam, a pamiętam jak się doczekać nie mogłam z 50 kg na 66 przytyłam, po porodzie 60 kg, po niecałym miesiącu 50, jednak karmienie piersią robi swoje :)

reklama
natkusia spory masz ten brzuszek, taki zgrabniutki i widać, ze ciążowy:tak:, ja jestem w podobnym czasie ciążowym i raczej tłuszczowy brzuszek niż ciążowy.:crazy:

ja tam jestem przy kości i tez mam wrażenie że to mój tłuszcz ale wieczorami już widze brzuszek ciążowy i w ciągu dnia też coraz bardziej widoczny :) może na dniach zrobię sobie fotkę ;)
a z racji że jestem przy kości bałam się że będę tyła jak szalona bo tendencje też mam przed ciążą schudłam 12 kg a teraz póki co przytyłam 1kg więc jak na razie ok ale nie cieszę się zawczasu bo do końca ciąży jeszcze trochę i wszystko przede mną hehehe

Ann piękny brzunio :)

Martulko
mamy takie sam wymiary w biodrach i cycuchach :) W talii mam 74.5 a waga. 56.2 o 200 gram w górę, ale znowu od 3 dni nie moge się załatwić...brzunio mi spadł, ale wstawie za 2 tygodnie:) raz w miesiącu będę sobie pstrykać:)
Natkusia uwielbiam Twój brzunio hihi :)

Ania-aneczka dziękuję ;) hihi ale gdzie mi przy natkusi ;D
natkusia cuuuuudny!!!:)) ciekawe kiedy ja wypalę.. hihi coś czuję, że niedługo, bo co wstanę to wydaje się bardziej napuchnięta ;D ja wagowo cały czas na minusie.. jakieś 3-4 kilo.

słodkie brzuszki dziewczyny!!
U mnie powoli coś się zaokrągla ale jeszcze na zdjęcie za wcześnie. jak urośnie to coś dodam:)

ann, natkusia - fajne brzucholki, widać już widać rosną sobie ciążowo

martulka - gratuluję wytrwałości w pomyśle, ja już wiele takich pomysłów miałam dot siebie czy Frania ale jakoś mi to niezbyt regularne wychodzi :-D:-D

agucha ja mam tak samo jak ty :-) tez jestem raczej przy kosci i ciagle sie zastanawiam czy to tluszcz czy brzuch :-) ciesze sie ze nie tylko ja mam nadbagaz bo wiekszosc dziewczyn to rozmiar mini :-D:-D:rofl2:
dziewczyny piękne macie te brzuszki :-) :happy2:

reklama
sabib, ja też w klubie tych z tłuszczykiem. mi brzusio też urósł i mimo że wiem, że to nie tłuszczyk, to dla otoczenia wyglądam bardziej na spasioną niż w ciąży. z jednej strony to dobrze, bo współpracownicy i klienci jeszcze nie wiedzą i może się nie domyślą :)

ps. mamy prawie taki sam suwaczek!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry