reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
IMG_8430BB.jpg

znalazłam jeszcze piknik 7 miesiąc :)

Animatki - Twoje ujęcie odgórne jest cudowne :D

Animatki, ale masz maleńki brzusio!! Śliczny :)

Myszkowska
kolejne piękne zdjecie :)

Piekne te brzuszki, a ja juz pomalu mam dosc swojego odbicia w lustrze, a tu takia ladna odmiana. Brzuchatki jednak sa sliczne, tylko ciezko sie poruszac i funkcjonowac, jak jeszcze miesiac temu, wiec pomalutku odliczam do konca. Mi od 10 tyg przybylo 12 kilo i w sumie jest juz 70, a w obwodzie 100 ;( najwazniejsze, ze maluch zdrowo rosnie i wazy juz prawie 1,5 kilo. A jak juz bedzie po to zabieram sie za siebie ;)))

Ostatnia edycja:
ja tez w pasie mierze metr;) no i 17 kg na plusie, jakby nie bylo. Przy Lilce przytylam w sumie 25 :O, ale po trzech miesiacach nie bylo sladu, oby i teraz bylo podobnie!:)

reklama
Mój mąż ma nadwagę, zawsze się śmiałam z jego wielkiego misiowatego brzucha. Ostatnio się pomierzyliśmy on ma w pasie 98, ja - 91. Za miesiąc będę mogła nosić jego spodnie, jego piżama już ze mnie nie spada. A zawsze taka drobina ze mnie była :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry