reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Twilight zgrabniutki brzyszek:-)
myszkowa Zdjęcie rewelacyjne:-). Sposób na męża też:tak:, może wypróbuje, chociaż mój zdjęć niepotrafi robić. Zawsze beznadziejne mu wychodzą.

reklama
Nie ma wyjścia na mężów! Ja już przeszłam wszystkie etapy przez:
1. Na prośbę
2. Na smuteczek
3. Na poczucie winy
4. i na końcu na podstęp :p

Ta złośliwa bestia moja niechce w ogóle robić zdjęć, gdyby nie nasi przyjaciele, to z wakacji nie miałabym żadnego zdjęcia!
Czasem to aż mi się smutno robi, bo mam wrażenie, że mu się nie podobam i nie chce na mnie patrzeć taką :(

myszkowa nie martw się. Mój A. uwielbia robić zdjęcia ale od kąt jestem w ciąży to jakoś mu sie odechciało. też myślałam że mu sie nie podobam ale on twierdzi że podobam mu sie z brzuszkiem bardzo tylko że to ważne zdjęcia i nie moga być byle jakie a nie mamy gdzie zrobić ładnych... błędne koło. ja bym się cieszyła z każdych.

twilight
user-offline.png
pici bamboszek ! :D Mam tyle samo w pasie i tyle samo przytylam, a moj wyglada jakis taki na wiekszy ;-) Cudny !

34 b.jpg34p.jpg34g.jpgZaczynamy 34 tydzień:D Brzunio brzusio... wg lekarza 14,5 kg na plusie... hmm.. Moim zdaniem 12:)..inna waga:D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry