reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Twilight zgrabniutki brzyszek:-)
myszkowa Zdjęcie rewelacyjne:-). Sposób na męża też:tak:, może wypróbuje, chociaż mój zdjęć niepotrafi robić. Zawsze beznadziejne mu wychodzą.

reklama
Nie ma wyjścia na mężów! Ja już przeszłam wszystkie etapy przez:
1. Na prośbę
2. Na smuteczek
3. Na poczucie winy
4. i na końcu na podstęp :p

Ta złośliwa bestia moja niechce w ogóle robić zdjęć, gdyby nie nasi przyjaciele, to z wakacji nie miałabym żadnego zdjęcia!
Czasem to aż mi się smutno robi, bo mam wrażenie, że mu się nie podobam i nie chce na mnie patrzeć taką :(

myszkowa nie martw się. Mój A. uwielbia robić zdjęcia ale od kąt jestem w ciąży to jakoś mu sie odechciało. też myślałam że mu sie nie podobam ale on twierdzi że podobam mu sie z brzuszkiem bardzo tylko że to ważne zdjęcia i nie moga być byle jakie a nie mamy gdzie zrobić ładnych... błędne koło. ja bym się cieszyła z każdych.

twilight
user-offline.png
pici bamboszek ! :D Mam tyle samo w pasie i tyle samo przytylam, a moj wyglada jakis taki na wiekszy ;-) Cudny !

34 b.jpg34p.jpg34g.jpgZaczynamy 34 tydzień:D Brzunio brzusio... wg lekarza 14,5 kg na plusie... hmm.. Moim zdaniem 12:)..inna waga:D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry