reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcia, ale masz malutki brzusio :) U Ciebie to nic kg nie widać kurka:) Super:)

A to mój wielorybek:) Od początku 7 kg (ostatni kilogram odkąd leże niestety). Nie ma jak spalać a jeść się chce::)
A tam w pasie sporo, bioderkach też :) ale nie chce mi się wstać i szukać ile;) To nie ma znaczenia:) zgubimy raz dwa:)

Załączniki

• 32t (2).jpg
    32t (2).jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Aneczko jaki wielorybek? toć to welona.. no może delfinek :-D no i te Twoje aż 7 kg (phi) ja już mam +10 a bez codziennego snickersa i princessy to nie funkcjonuję, więc podejrzewam, że do porodu będę miała dwa razy więcej in plus niż Ty teraz :-)

po 1. Ania-aneczka śliczny brzuś:-)
a po 2. powiem wam odnośnie niemiłych/miłych uwag...w 3miesiącu już od "koleżanek" z pracy słyszałam wywody jakie to one w ciąży szczupłe były i w ogóle to po nich nie było widać...ta na pewno...:no:
ostatnio też tekst brata męża "a to na pewno nie bliźniaki? haha" no bardzo śmieszne!
na szczęście są jeszcze panie sklepowe które twierdzą że ślicznie noszę brzuszek:-D Równowaga musi być! haha

Martulko , ale pamiętaj że masz ruch to spalisz:) Jak na codziennie jedzenie słodkiego to mało przytyłaś:) W ogóle co to jest 10 kg:) Ja sobie do tej pory dozowałam i zamiast teraz zacząć jeszcze bardziej dozować to jem więcej więc jestem pewna, że wejdą w góre, ale jak już mówiłam, nie ma to w tej chwili znaczenia. Mam ochotę to jem i trudno, córeczka się liczy :) Będę się martwić później

no to Aneczka ja od początku 8kg ;) chociaż waga czasami pokazuje 70 kg więc mniej więcej tyle samo przytyłyśmy ;)

Daria no normalnie , nie chowam właśnie mi z przodu wylazło :p hehe... no i cycollllkiiii większe :cool2::-D

ania aneczka, mońcia - śliczne macie brzuszki:):)heh i pomyśleć,że to 8 miesiąc ciąży:) jejjj mi już jest smutno jak pomyślę,że jeszcze chwila a brzuchatka nie będzie:(

Cos jest magicznego w tych brzuszkach:-) Idziesz sobie ulic, a na Twój widok ludzie się nagle uśmiechają. I jak tu nie mówić, że ciąża to wielkie błogosławieństwo?:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry