reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nikt mnie tu nie goni o tradycyjne zdjęcie :-( pewnie się już Wam to znudziło.. heh.. mi też.. no i wystać w takiej pozycji tych kilka chwil to już nie lada wyczyn :-( nie mówiąc o przesuwaniu za każdym razem szafki rtv :-D
No ale jak już postanowiłam, to dociągnę tradycję do końca dla satysfakcji własnej i pamiątki dla Emilki, zwłaszcza, że z nieukrywanym strachem wpisuję kolejne tygodnie do zdjęcia.. obym jeszcze 2-3 zdążyła dodać do całości:

no i standardowo w powiększeniu dla czytelności wymiarów:
http://img341.imageshack.us/img341/33/13tc6dvsvs32tc0d.jpg

reklama
martulka- idziemy łep w łep :tak: a brzuszek już pokazuje, że jest ktoś w środku, bo na początku była kuleczka a teraz już widać, że miejsca coraz mniej;-)

martulka84
user-online.png
Martulka nikt Cie nie goni bo Ci tej calej galerii zazdroscimy ;-):-D:-D:-p A brzuchol juz jest... Konkretny i tylko w brzusio poszlo :) Sexi mamcia i tyle ;-)

co ty martulka świetne to masz, troche ci zazdroszczę że mi się tak nie chciało, super pamiątka będzie;) no i brzusio śliczny:-)

martulka suuper:):) a galeria będzie przepiękną pamiątką - a to i ja się zmobilizowałam i oto prosze fotki:):) no i równe 9,5 kg. do przodu:):)Zdjęcie246.jpgZdjęcie243.jpg

reklama
Mońcia, Ania-aneczka - super brzuszki szuplaczki, widzę że jedziemy na tym samym wózku ja też ok. 8 kg + :tak:

Martulka - mi to się tam nie znudziło żałuję że się nie zebrałam i nie zrobiłam takiej pamiątki bo jest ekstra i brzuszek okrąglaczek też super

Mela - słodki brzuszek :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry