reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mońcia, ja rozumiem, że macica może ważyć 1 kg a piersi +0,5kg , ale ja po porodzie nie chciałabym się ich pozbywać z organizmu :-D żarcik taki :-D
Aa.. ja od początku ciąży przytyłam już 10,2 kg :-)

no ja piersi też bym nie chciała zgubić :-)ale maciczka się skurczy i straci wagę taką :tak:hihi

a oto mój BANDZIOCH :-D i bałagan w łazience :sorry2:
DSCN0669.jpg

reklama
może później założymy wątek o traceniu kilogramów ? ;)
wiecie kupiłam wagę w biedronce i ona oszukuje... o 3kg! bo u gina miałam 3kg więcej...
więc już te stare wskazówkowe są lepsze... będę musiała chodzić do mamuśki się ważyć... ;)
może to dla tego że ważysz się raczej rano pewnie na czczo a u gina po południu....Ja wieczorem zawsze mam ok. 1,5- 2 kg więcej niż rano:szok:
A i taki wątek o odchudzaniu to jak najbardziej:-)

może to dla tego że ważysz się raczej rano pewnie na czczo a u gina po południu....Ja wieczorem zawsze mam ok. 1,5- 2 kg więcej niż rano:szok:
A i taki wątek o odchudzaniu to jak najbardziej:-)

nie, ja przed samym wyjściem się ważyłam ;p wystarczy przesatwić wagę w inne miejsce i jest np 2 kilo mniej :wściekła/y:

co do tego BMI i całego ważenia to ja osobiście traktuje to z przymrużeniem oka;-) bo już te magiczne +13 jest i co z tego przecież nie przestane jeść!
później dziewczyny to zrzucimy :tak:
Mońcia brzuszek rewelacyjny! <3

nadalka- też kupowałam w biedrze, musi być na płaskiej i równej powierzchni, u mnie różni się o 1 kg z waga mojego gina który ma taką.... z ciężarkami:-D

Ja dzis miałam wizyte u gina i przytyłam 2 kg od zeszłego miesiąca, a w sumie 9 kg. Zwisa mi to jakoś. Jak maleństwo zacznie wysysać wszystko z cycka, to szybko zrzucimy, poza tym na szczęście tylko cycki i brzuszek mam wieksze i dodatkowe 4 cm w pupie, ale nie wyglądam, jakbym przytyłaa, więc luz.

A poza tym brzuszkowe krągłości są piękne :tak:

reklama
Mońcia super brzuszek,
moja domowa waga też przekłamuje i zawyża więc coby się mocniej nie stresować stwierdziłam, ograniczę się do ważenia u lekarza. trochę się przejmuje tym przyrostem ale w sumie macie rację, że po porodzie szybko nam się uda zrzucić to co zbędne. Mój mąż to się nawet troszkę cieszy, że mam w końcu pupę a nie wystające kości. Ostatnio byłam w odwiedzinach u koleżanek z pracy i oczywiście usłyszałam, że mój brzuszek to już jest duży a co dopiero pod koniec ( miłe to nie było) ale stwierdziłam, że teraz pod koniec 7 miesiąca i tak ważę mniej niż one nie będąc w ciąży...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry