reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja tak ogłądam swoje zdjęcia.. i tak mi tęskno za tymm ....

na tym cenzura musi być haha :)
obcy nie muszą widzieć ;p
1.jpg 87.jpg

na tym pierwszym byłam tak szczupła że nawet piersi nie miałam :baffled: a teraz to olaboga :shocked2::cool2:

nadalka ja nawet nie oglądam starych zdjęć sprzed ciąży bo mam załamanie :)))
a oto moje mieszkanko dla królewny :)20120413_122815.jpg teraz to wam całą stronę pewno zajmę :))) hehehe :D

kr.wa gdzie te czasy piękne :-D
Daria , ładny brzuś :) Ty chyba też masz najszersze miejsce w brzuszku nad pępkiem co? Bo tak patrzę i tak myślę.

nadalka chyba tak
ja w ogóle to jakoś tak dziwnie mam bo przed ciążą to bardzo było widać moją krzywicę żeber (takie mocno wystające były a pod sodem dziury po obu stronach) teraz w ciąży tego nie widać ale mój tłuszczyk zasłania :)

nadalka chyba tak
ja w ogóle to jakoś tak dziwnie mam bo przed ciążą to bardzo było widać moją krzywicę żeber (takie mocno wystające były a pod sodem dziury po obu stronach) teraz w ciąży tego nie widać ale mój tłuszczyk zasłania :)
to chyba dobrze co nie ? :-D

mi właśnie też brzuch wystaję nad pępkiem najbardziej :confused:

Daria, brzuszek fajny... :-)
Nadalka - nie sądzisz ze troche podobny do mojego?
i mam to samo, tzn nabardziej wywalony jets nad pępkiem :-)

reklama
Daria, brzuszek fajny... :-)
Nadalka - nie sądzisz ze troche podobny do mojego?
i mam to samo, tzn nabardziej wywalony jets nad pępkiem :-)
podobny podobny ale Twój więksiejszy :tak::-)

to przepuklina głodowa hahahah :) nie no jak na moje żołądek od żarcia rozepchany :)))))
to dupa córci a nie żołądek :-D jak siedzę to mała mnie kopie prawie pod samymi cyckami więc wiesz o co kaman :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry