reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
Ah ta polska sluzba zdrowia..Ja tu tez znalazlam sobie polska pania pediatre...ale bylismy na jesdnej wizycie ktora byla tez ostatnia...teraz jestesmy u niemieckiego lekarza...wszystko jest o niebo lepiej...a najbardziej mnie cieszy ze lekarstwa tu sa do 18 roku zycia za DARMO!!!! ale tylko te ktore sa na recepte...

Dziewczyny czy uzywacie do kapieli foczki ? Wczesniej nie myslalam o takim zakupie ale coraz czesciej zaluje ze tego nie zrobilam. Juz nie mam sily trzymac Eliasza zeby sie nie wywinal i nie zanurkowal :-)

Asiu a co to jest ta foczka?
ja używam takiej gąbki misia na którym ona leży i moze sobie do woli wiżgac nogami i tyłek podnosić i myśle ze w tym nic jej nie grozi
a to kosztowało zaledwie 10 zł

Asia 076 po prostu sie tym nie przejmuj co on mówi ja tez mam problem z lekarzami o nic sie nie mogę dogadac bo nawet nie spojrza a mówią ze wszystko super ale ja to całkiem nie mam na kogo zmienic bo za małe miasto wiec radze sie was we wszystkim i własnej intuicji

Aska jak na moje tez lepsza gabka,my tez takiej uzywamy.mam wrazenie ze ten plastki to nie wygodny no itwardy...Ale za to ma taki plus ze dziecko troche wyzej siedzi...Moja to tak wiezga ze spada z gabki i po same kaciki oczu we wodzie lezy...;-) :-D

Oliwka tez sie zsuwa ale nic jej sie przez to nie stanie poprawiam ja tylko co chwila ale nawet jak sie bardziej rzuci ze ma tyłek poza gąbką to i tak nic sobie z tego nie robi

Asia nie kupuj tej foczki oglądałam takie coś w sklepie i jest to tak dziwnie wyprofilowane ze miałam wrzaenie że dziecku bedzie w tym bardzo niewygodnie sama też używam takich gąbek jak dziewczyny,

reklama
Cześc dziewczyny,powiedzcie mi prosze gdzie mogę kupić taką gąbkę,bo jak byłam w Polsce to w sklepach z akcesoriami dziecięcymi takich nie widziałam.A tutaj są ,ale duzo drozsze.Beato 8422 piszesz że tylko 10 zł????

Do góry