reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ah ta polska sluzba zdrowia..Ja tu tez znalazlam sobie polska pania pediatre...ale bylismy na jesdnej wizycie ktora byla tez ostatnia...teraz jestesmy u niemieckiego lekarza...wszystko jest o niebo lepiej...a najbardziej mnie cieszy ze lekarstwa tu sa do 18 roku zycia za DARMO!!!! ale tylko te ktore sa na recepte...
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Dziewczyny czy uzywacie do kapieli foczki ? Wczesniej nie myslalam o takim zakupie ale coraz czesciej zaluje ze tego nie zrobilam. Juz nie mam sily trzymac Eliasza zeby sie nie wywinal i nie zanurkowal :-)
Asia 076 po prostu sie tym nie przejmuj co on mówi ja tez mam problem z lekarzami o nic sie nie mogę dogadac bo nawet nie spojrza a mówią ze wszystko super ale ja to całkiem nie mam na kogo zmienic bo za małe miasto wiec radze sie was we wszystkim i własnej intuicji
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Aska jak na moje tez lepsza gabka,my tez takiej uzywamy.mam wrazenie ze ten plastki to nie wygodny no itwardy...Ale za to ma taki plus ze dziecko troche wyzej siedzi...Moja to tak wiezga ze spada z gabki i po same kaciki oczu we wodzie lezy...;-) ![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Beatko myslalam o takiej foczce SUPER ZESTAW : WANIENKA + FOCZKA (139303869) - Aukcje internetowe Allegro
ale chyba Patrycja ma racje, twarde to i nieprzyjemne. Boje sie troche tej gabki ( chociaz pewnie ja kupie ) bo do tej pory trzymalam Eliasza tak ze nie mial zanurzonych uszu. Panicznie boje sie zapalenia uszu przy jego chorym serduszku.
ale chyba Patrycja ma racje, twarde to i nieprzyjemne. Boje sie troche tej gabki ( chociaz pewnie ja kupie ) bo do tej pory trzymalam Eliasza tak ze nie mial zanurzonych uszu. Panicznie boje sie zapalenia uszu przy jego chorym serduszku.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Asia nie kupuj tej foczki oglądałam takie coś w sklepie i jest to tak dziwnie wyprofilowane ze miałam wrzaenie że dziecku bedzie w tym bardzo niewygodnie sama też używam takich gąbek jak dziewczyny,
reklama
kajka
funkcjonujaca bez snu...
Cześc dziewczyny,powiedzcie mi prosze gdzie mogę kupić taką gąbkę,bo jak byłam w Polsce to w sklepach z akcesoriami dziecięcymi takich nie widziałam.A tutaj są ,ale duzo drozsze.Beato 8422 piszesz że tylko 10 zł????
Podziel się: