reklama
My też juz od jakiegos czasu moczymy uszka i wszystko jest O.K. Wycieramy patyczkami (tymi pogrubionymi) - Miki tez lubi ;-)
Kąpalismy na gąbce a teraz bez i Mikołaj po prostu szaleje Wczesniej spokojnie leżał, a teraz wychlapuje mnóstwo wody - chyba przeniesiemy sie do łazienki, bo sąsiadów zaleje Aha, podtrzymujemy go za główkę - jeszcze sam nie leżał.
Kąpalismy na gąbce a teraz bez i Mikołaj po prostu szaleje Wczesniej spokojnie leżał, a teraz wychlapuje mnóstwo wody - chyba przeniesiemy sie do łazienki, bo sąsiadów zaleje Aha, podtrzymujemy go za główkę - jeszcze sam nie leżał.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dziewczyny używacie nawilzaczy powietrza? Jeśli tak to jakich?
Sylwia ja zaczełam teraz używać jak mały zachorował. Przyjechał doktor i pierwsze co to powiedził, że mamy za mało wilgotne powietrze w domu ( idelane to ponoć 50-60%), i mały przy katarku bardzo się męczy... No to zaraz kupiliśmy taki NAWILŻACZ POWIETRZA CLIMATIC328A + PREZENT!! (139011277) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i jak na razie jestem zadowolona. Chodzi dość cicho ( przynajmniej mnie ten dżwięk nie przeszkadza), oczywiście lekkie buczenie można usłyszeć... na razie tyle - trudno o więcej spostrzeżeń w ciągu 2 dni:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
My tez moczymy uszka od samego poczatku...I juz zanim niunia sie urodzila upatrzylam sobie takie krzeselko...Teraz kapie sie jeszcze na gabce...Tez slyszalam o tych bakteriach wiec dosc czesto wymieniamy gabki...tak raz na miesiac...
a to link do naszego krzeselka:
eBay: Smoby Baby Badesitz Neu OVP!!! (Artikel 150052675985 endet 05.11.06 21:28:16 MEZ)
a cos takiego chyba kupie na basen...
eBay: BADESITZ BADEBOOT GUMMIBOOT SCHLAUCHBOOT BOOT NEU (Artikel 220039993922 endet 20.11.06 08:31:59 MEZ)
a to link do naszego krzeselka:
eBay: Smoby Baby Badesitz Neu OVP!!! (Artikel 150052675985 endet 05.11.06 21:28:16 MEZ)
a cos takiego chyba kupie na basen...
eBay: BADESITZ BADEBOOT GUMMIBOOT SCHLAUCHBOOT BOOT NEU (Artikel 220039993922 endet 20.11.06 08:31:59 MEZ)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
takie cos tez nawet fajne...
eBay: BABY BUTT Badematratze Badesitz Badehilfe 3-8 kg r04412 (Artikel 120047766873 endet 06.11.06 21:12:17 MEZ)
eBay: BABY BUTT Badematratze Badesitz Badehilfe 3-8 kg r04412 (Artikel 120047766873 endet 06.11.06 21:12:17 MEZ)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Patrycja extra to krzesełko chyba kupie takie samo:-)
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Patrycjo dzięki za link krzesełko fajowe , napaliłam się okropnie bo to nawet nie musi służyć tylko do kapieli
I tak całkiem nie na temat to dziękuje Patrycjo za uznanie jeśli chodzi o blogi naszej Zofki ,buźka :-)
I tak całkiem nie na temat to dziękuje Patrycjo za uznanie jeśli chodzi o blogi naszej Zofki ,buźka :-)
reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Patrycja super to krzesełko odjechane na maxa, ale u nas chyba takich nie ma, a ja nie wiem jak się na tym niemieckim ebayu kupuje
U nas nawilżaczchodzi non stop. Też mamy taki ultradzwiękowy z jonizatorem. Ale coś słabo daje bo wilgotność ok 34 stopni. A i temperatura ma być 22 stopnie w mieszkaniu bo powyżej robi się odwrotny efekt sauny. A tam na marginesie to od tego ogrzewania Kubuś ma już parę dni chrypkę
U nas nawilżaczchodzi non stop. Też mamy taki ultradzwiękowy z jonizatorem. Ale coś słabo daje bo wilgotność ok 34 stopni. A i temperatura ma być 22 stopnie w mieszkaniu bo powyżej robi się odwrotny efekt sauny. A tam na marginesie to od tego ogrzewania Kubuś ma już parę dni chrypkę
Podziel się: