reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

super sumka to krzesełko - chyba sobie zakupię coś takiego. Tyle że to chyba ddo wanienki nie wejdzie i musi być do duzej wanny, nie?

reklama
My też juz od jakiegos czasu moczymy uszka i wszystko jest O.K. Wycieramy patyczkami (tymi pogrubionymi) - Miki tez lubi ;-)

Kąpalismy na gąbce a teraz bez i Mikołaj po prostu szaleje:-D Wczesniej spokojnie leżał, a teraz wychlapuje mnóstwo wody - chyba przeniesiemy sie do łazienki, bo sąsiadów zaleje:-D Aha, podtrzymujemy go za główkę - jeszcze sam nie leżał.

Sylwia ja zaczełam teraz używać jak mały zachorował. Przyjechał doktor i pierwsze co to powiedził, że mamy za mało wilgotne powietrze w domu ( idelane to ponoć 50-60%), i mały przy katarku bardzo się męczy... No to zaraz kupiliśmy taki NAWILŻACZ POWIETRZA CLIMATIC328A + PREZENT!! (139011277) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i jak na razie jestem zadowolona. Chodzi dość cicho ( przynajmniej mnie ten dżwięk nie przeszkadza), oczywiście lekkie buczenie można usłyszeć... na razie tyle - trudno o więcej spostrzeżeń w ciągu 2 dni:-)

My tez moczymy uszka od samego poczatku...I juz zanim niunia sie urodzila upatrzylam sobie takie krzeselko...Teraz kapie sie jeszcze na gabce...Tez slyszalam o tych bakteriach wiec dosc czesto wymieniamy gabki...tak raz na miesiac...
a to link do naszego krzeselka:
eBay: Smoby Baby Badesitz Neu OVP!!! (Artikel 150052675985 endet 05.11.06 21:28:16 MEZ)

a cos takiego chyba kupie na basen...

eBay: BADESITZ BADEBOOT GUMMIBOOT SCHLAUCHBOOT BOOT NEU (Artikel 220039993922 endet 20.11.06 08:31:59 MEZ)

Patrycjo dzięki za link krzesełko fajowe , napaliłam się okropnie bo to nawet nie musi służyć tylko do kapieli
I tak całkiem nie na temat to dziękuje Patrycjo za uznanie jeśli chodzi o blogi naszej Zofki ,buźka :-)

reklama
Patrycja super to krzesełko odjechane na maxa, ale u nas chyba takich nie ma, a ja nie wiem jak się na tym niemieckim ebayu kupuje :baffled:
U nas nawilżaczchodzi non stop. Też mamy taki ultradzwiękowy z jonizatorem. Ale coś słabo daje bo wilgotność ok 34 stopni. A i temperatura ma być 22 stopnie w mieszkaniu bo powyżej robi się odwrotny efekt sauny. A tam na marginesie to od tego ogrzewania Kubuś ma już parę dni chrypkę :baffled:

Do góry