reklama
Heatherku mam nadzieje że nei przegapiłąś że ja tu specjalnie dla Ciebie aparat i fotosika uruchomiłam - patrz strona wcześneij
Zdrówka wszystkim chorowitkom po raz kolejny!!!
Baska, oczywiscie, ze przegapilam to byl ten dzien, kiedy mi net raz dzialal, a raz nie bardzo.... DZIEKI WIELKIE!!!!
Fredka, nie byłabym tego taka pewna. W naszym przypadku 2 laryngologów nie stwierdziło "wywalonego" migdała na pół gardła, co dopiero zwykły lekarzNo ale pewnie regułą to nie jest. Naszej pani pediatrze gardło się nie podobało dlatego skierowała na konsultacje laryngologiczną, a tu ...
Ja na pewno poszłabym teraz od razu do dobrego, sprawdzonego laryngologa
Ja na pewno poszłabym teraz od razu do dobrego, sprawdzonego laryngologa
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Fredka u Łukasza stwierdziła to nasza pani doktor, która przychodziła do Łukasza na wizyty domowe ale ona w swojej specjalizacji ma pulmonolog
więc wizyta u specjalisty nie zaszkodzi ale jak będzie dobry pediatra to też powinien się zorientować ;-)
więc wizyta u specjalisty nie zaszkodzi ale jak będzie dobry pediatra to też powinien się zorientować ;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
u nas zazwyczaj w skarpetkach ale my mamy ogrzewanie podłogowe czasem boso albo w kapciach
reklama
Matek biega w skarpetkach albo rajtuzkach. Czasami założy kapcie- wiecie jak to babcie reagują Ale zazwyczaj skarpetki lub boso bo nawet ortopedzi zalecają częste chodzenie bez kapci czy boso bo wtedy nóżka się ładnie kształtuje
Podziel się: