reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

hmmm,...Fredzia moja sapie jak sie wkurzy ,ale to takie glosne wypuszczanie powietrza nosem...mam wtedy wrazenie ze zaraz zamieni sie w malego byczka :-D
Mysle ze najlepiej skontaktuj sie ze swoim pediatra....
No i moze oprocz samej wody morskiej rozwies na noc mokre reczniki.:tak:

Kochane brzdace zdrowka...cos tu sie wyszyscy "sypia"...:no:

U nas odpukac oprocz rozcietej wczoraj reki szkielkiem znalezionym na dworzu mamy sie oki....

reklama
A ja mam pytanie. Czy zauważyłyście, żeby któreś maleństwo sapało?. Ola sapie jak lokomotywa. Nie zabardzo wiem od czego. Niewiecie czy to normalne? Może powietrze jest za suche. Daje jej do nosa wodę morską w spreju wieczorem. Bradzo mi się to zachowanie nie podoba. Muszę pogrzebać na stronkach internetowych. Może coś znajdę...

Fredka, Miki nie sapał w ciągu dnia a chrapał w nocy i skończyło sie migdałami i ropniem. Może lepiej to skontroluj?

Fredzia skontaktuj się z laryngologiem. U nas sapki nie ma ale znajomej syn miał coś takiego i okazał się że ma przerośnięte migdały.

Kochane Ciotki, dziekujemy za zyczenia zdrowka - na razie nie dzialaja:-(...ale miejmy nadzieje, ze w koncu Mateusz zdecyduje sie wyzdrowiec.....

Mamoot, basen nie czeka - zapomnialas, ze ferie?? Matis nie ma motywacji hehe

Fredka, tez mysle, ze warto byloby to skonsultowac. U nas w domku tez jest bardzo suche powietrze, bo kaloryfery grzeja jak dzikie, a nie da sie ich skrecic, ale Mateusz nie sapie (no, poza ostatnimi kilkoma dniami, kiedy ma katar hihi).... Oby nic Wam nie wykazalo i wszystko bylo oki. Trzymam kciuki!

jutro idziemy na basen.... ale będzie się działo. Ja potwór sezamkowy, Adam James Bomd i Ola wcielenie kota. Hi, hi...oby lusterek nie było :)

Fredka Łukasz miał wycinany trzeci Migdał i podcinane dwa a objawami było właśnie sapanie, mówienie przez nos i wiecznie otwarta buzia. Ale powiem ci że to nie była zadna tragedia jednodniowy zabieg w wieku ok 3 lat byłam cały czas z nim troche to kosztowało ale bardzo dużo dało bo przestał się przeziębiać i chorować a często mu się to przed zabiegiem zdarzało

A powiedzcie mi dziewczyny co to jest :szok: Sandra przed zaśnięciem mi postękuje
jakby się jej kupe chciało :szok: . Z tym że ja myśle że to z zębami związane bo jak posmarujemy paszczunie dentinoxem to przestaje :tak: No i występuje to mniej więcej co dwa trzy tygodnie przez pare dni ale już sama nie wiem co to?

reklama
Heatherku mam nadzieje że nei przegapiłąś że ja tu specjalnie dla Ciebie aparat i fotosika uruchomiłam - patrz strona wcześneij :)
Zdrówka wszystkim chorowitkom po raz kolejny!!!

Do góry