reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Rusałko dzwoń do lekarza. Mnie strasznie mdliło jak mi się szyjka rozwierała przy porodzie ;D

reklama
no jak mnie ostatnio mdlilo i bolalo jak na okres to mialam sliczne skurcze na ktg i zatwierdzone rozwarcie na 1 palec ;D

mnie dalej boli i slabo sie czuje, wiec moze niepostrzezenie dojde do pelnego rozwarcia, a potem Olafek wyslizgnie sie jak foka ;D

jutro 40tyg na liczniczku, kurde, niezle....

Dokladnie, Olafek zrobi plum....:)))))
no no, niezle 40...u mnie 36 tydzien dopiero sie zaczal....

i zadzwoniłam..
Własnie wrociłam z kliniki..zrobiono mi ktg..stiwerdzono, ze sa skurcze..ale takie jeszcze spokojne..mdli ..niedobrze(potwornie!) dalej...dostałam jakis róznych środków..poczawszy od czopków ..skończywszy na czymś do picia..i lekarz kazał lezec..i powiedział, ze być moze przeczekamy te sytuację..to złe samopoczucie..jesli nie......Jutro koniecznie kazał zadzwonic i poinformowac o stanie zdrowia..jesli dalej bedzie tak samo- położy na obserwacji...
Czuję sie okropnie źle!...Mdli potwornie..własnie zjadłam pół bułki słodkiej..i ciagnie na wymioty..próbowałam zagrysć to snikersem...jeszcze gorzej....W głowie sie kreci..i słabo mi..Ok zmykam do wyrka

Trzymaj się, Rusałko, dzielnie!! Dasz radę!! Może to po prostu tylko gorszy dzień... Mnie tak dopadło p[rzedwczoraj wieczorem. Myślałam, że urodzę albo umrę. Innych opcji nie przewidywałam. A tymczasem po godzinnej drzemce doszłam jako tako do siebie, a następnego dnia było juz dobrze...

Trzymam za Ciebie kciukasy!!!

Rusalko trzymaj sie i odpoczywaj:))))

Dziewczyny mam pytanie o skurcze przepowiadajace. Macie je, czesto i jak dlugo u Was trwaja??Bolesne??
Mialam jakas godzine temu chyba 4 takie i byly jeden po drugim, calkiem bolesne, w dole brzucha mnie bolalo jak przy miesiaczce....

reklama
Rusalko, nie daj się!

Aniu, ja podobno mam skurcze - tak mówiła moja gin - ale nie są bolesne, bo ich nie czuję...

Do góry