reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

sumko, jutro mam zamiar pakowac torbę, więc jutro sie okaże. Ale coś mi sie wydaje, że faktycznie będzie jak u Ciebie, czyli mega torbisko ;D ;D ;D

reklama
Moje też jest przeogromna i w ogóle nie biorę pod uwagę targania jej samodzielnie :D chodciaż taka bardzo ciężka nie jest bo najwięcej miejsca zajmuja pieluchy, podpaski itp reczy które mocno ciężkie nie są...

hmm- moja torba w cześci spakowana - brakuje kosmetyków i rożka...ale to juz jakoś tak..jak teraz wiem, ze do 7 czerwca sobie spokojnie czekam..to nie ma paniki :) ...ja za dwa tygodnie o tej porzenajprawdopodobniej będe już w klinice czekac na Klaudysię - i wieice co?.......nie mogę sie doczekać!:) :laugh:

Sumko - ja spakowałam tą torbę, którą normalnie bioręna 2-tygodniowe wakacje i jest pełna!! A jeszcze ma kilka rzeczy do dorzucenia - nie wzięłam jeszcze żadnych kosmetyków dla siebie, szlafroka, skarpetek i takich tam... Chyba będę musiała na to jakąś druga torbę przysposobić, bo do tej juz na pewno nie zmieszczę... Pójdę z tymi torbami do szpitala jak Rumunka na targowisko :) Albo pomyśla w szpitalu, że mąż mnie z domu wyrzucił i cały dobytek spakowałam :):):)

Widzialam jakie wielkie torby mialay dziewczyny w szpitalach, wlasnie takie wakacyjne jaki pisze anias.
Moja jeszcze nie spakowana ale mam czas..
Nadrabiam teraz zaleglosci w praniu....a w sobote ostatnie zakupy...jak nie dam rady to maz pojedzie sam....

Rusalko
- wierze ze nie mozesz sie doczekac...
a ja sie niemoge doczekac kiedy ostatecznie lekarz zadecyduje jaki porod i kiedy jesli cc.

Porażka z tą torbą ;D Jedna pełna , pewnie bedzie druga a do tego 2 reklamowki rzeczy dla Eliaszka !!!!!!!! Nie uwzglednilam jeszcze jedzenia ani picia !

Witamy:)

Nie wiem co się ze mną od dwóch dni dzieje..źle sie czuję..
Wczoraj miałam dosć silne i częste skurcze..a dziś rano podniosłam się złóżka i w głowie mi sie kręciło..mdli..samopoczucie fatalne..więc położyłam się jeszcze na chwilke o g. 8 ..i dopiero wstałam...Malutką czuję cały czas..jak się preży..leniwie przeciąga.. Cały czas mnie coś mdli i ciągnie na wymioty...Nie wiem co mam robić...Dzwoniłam do meża i mówił, by dzwonić do lekarza..ale narazie sie wstrzymuję....Głowy w pionie utrzymać nie mogę..jabym z kilka nocy nie spała.....

Rusalko, lepiej zadzwon do lekarza:))lepiej dmuchac na zimne...

Kolezanka ktora poznalam w szpitalu teraz jak bylam, 3 doby po cc i mowi ze prawie nic ja nie boli, rwie sie do domu :)))))to tak dla Ciebie na pocieszenie:)))

reklama
Do góry