reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

taka ogorkowa z ryzem to juz wynalazek...ja nigdy nie zjem czarniny...inne rzeczy sa okay...mam swoje ulubione dania...ale najczesciej w knajpach...raczej kuchnie egzotyczne...Kocham poprostu owoce morza-moglabym jesc codziennie...No i uwielbiam co kaloryczne-hahahaha ;)

reklama
No co Wy, ogórkowa z ryżem pycha:-DTo z czym jecie ogórkową?
Ja nie mogłam przekonać się dio brukselki, serów pleśniowych i owóców morza. Dwa pierwsze ok, a z owoców morza to tylko jadłam krewetki i są miodzio. Nic innego nie próbowałam, więc nie wiem jakby poszło ;-)

Kasia no ogórkowa tylko z ziemniakami;)))):-)

Czerniny nie jadłam nigdy, pleśniowe sery lubię nie przepadam tylko za takimi z niebieska pleśnią, podroby to tylko wątróbka i żołądki drobiowe, no ale uwielbiam tez flaki:-D

Dla mnie jeszcze nie do przyjecia jest rosol z ziemiakami-no porzygac bym sie mogla :-D
lubie np.ser z dzemem ;) plesniowe sery tez ale np.nie takie bardzo ostre zalatujace amoniakiem...wtedy mnie cofa

reklama
Do góry