reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No niestety wiem
Ale chce tez zeby wiedziala ze kobiety musza sie szanowac...bo wiadomo czym skorupka za mlodu nasiaknie....
Ale chce tez zeby wiedziala ze kobiety musza sie szanowac...bo wiadomo czym skorupka za mlodu nasiaknie....
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No smiechy smiechami ,ale wiadomo do pewnych rzeczy i zachowan trzeba dzieci od najmlodszych lat przyzwyczajac,naprowadzac...Sama wiem jak to mlodym sie bylo ,troche w zyciu sie naobserwowalam,sama swieta tez az tak nie bylam wiec staram sie by uchronic Noemi od jakis wpadek itd.
no Pati nieźle ciekawe co ci odpowie za kilka lat
Karol nie interesuje się dziewczynkami- tzn nie przyznaje się do tego, chyba one nim bardziej bo jak go nie ma w przedszkolu a ja jestem to mnie wypytują o niego (mam w przedszkolu Karola zajęcia w ramach swojej pracy w poradni) a na walentynki jakieś serduszko tajemnicze dostał (nie wiem od kogo bo przeziebiony w tym tyg od wtorku nie był w przedszkolu i ktośmu w szatni na półeczke polożył
a o calowanie to go nie podejrzewam bo on nawet w stosunku do nas zdystansowany do całowania....
Karol nie interesuje się dziewczynkami- tzn nie przyznaje się do tego, chyba one nim bardziej bo jak go nie ma w przedszkolu a ja jestem to mnie wypytują o niego (mam w przedszkolu Karola zajęcia w ramach swojej pracy w poradni) a na walentynki jakieś serduszko tajemnicze dostał (nie wiem od kogo bo przeziebiony w tym tyg od wtorku nie był w przedszkolu i ktośmu w szatni na półeczke polożył
a o calowanie to go nie podejrzewam bo on nawet w stosunku do nas zdystansowany do całowania....
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A jakie macie podejście do nagości? Czy dzieci widza Was nago?
U nas tez nadal nas oglądaja. Dopóki nie zauważę u nich, w szczególności u Wojtka, jakiegoś zainteresowania nagością, to jeszcze nie będę się chować. Choc wydaje mi się, że to już niedługo będzie. Z resztą przyjdzie pora na to, że zasadniczo goło się po domu nie chodzi. Z drugiej strony chłopcy uwielbiają wieczorne bieganie po domu na golasa, tuz przed kąpielą :-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No to u mnie bardzo podobnie, Wojtek tez lubi sobie zrobić rundkę na golasa po domu
Podziel się: