no ladnie Patiu nas byly dziubasy- Aleksander calowal, ale wytlumaczylam Dusi,ze to za wczesnie, ze jest mala, teraz moze calowac mame i tate i zeby powiedziala zeby tego nie robil i zaprzestal(to bylo w tamtym roku...jego mama zartobliwie tez do tego podeszzla, mowiac, ze jak bedzie tak calowal dziewczynki to rodzice przyjda do szkoly i dostanie lanie
reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ach te dzieci ale nie dziwię się Pati, że w szoku byłaś
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No nieźle ale u mnie Wojtek narzekał ze jego narzeczona Madzia nie chce się całować a on tak bardzo by chciał
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No ja nie moge do mojego dziecka dosjc...stawia sie ze ona chce by ja Nando calowal Jezuuus!!!! Dzis nawet mam ziecia w gosciach.... bede bacznie obserwowac co robia... ;-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Bylo okay
Ale spytalam Nando mame czy ona wie, ze nasze dzieci takie calusne sa... i tez mowila, ze widziala,ale ze sobie normalnie tylko buziaki na pozegnanie daja... uswiadomilam ja ,ze te buziaki trwaja ciut za dlugo Wczoraj jeszcze pogadalam o tym z Noemi,ze jest zamloda i bla bla bla...to mi odpowiedziala"my i tak bedziemy to robic"!!!! nosz cholender jasny!!!! Dzis jednak pozegnali sie bez calowania
Ale spytalam Nando mame czy ona wie, ze nasze dzieci takie calusne sa... i tez mowila, ze widziala,ale ze sobie normalnie tylko buziaki na pozegnanie daja... uswiadomilam ja ,ze te buziaki trwaja ciut za dlugo Wczoraj jeszcze pogadalam o tym z Noemi,ze jest zamloda i bla bla bla...to mi odpowiedziala"my i tak bedziemy to robic"!!!! nosz cholender jasny!!!! Dzis jednak pozegnali sie bez calowania
reklama
Podziel się: