reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No my bylismy u chirurga dzieciecego przy okazji naszej malformacji limfatycznej zbadal nam całego Wojtka i z cała reszta jest wszytko ok.:-)
Ja też sobie darowałam. Byłam tylko na jednej kontroli a jak zaczął chodzić to miałam iść ale u nas jest taki ortopeda że szkoda gadać. Z Magdą też nie kontrolowałam- jedynie na bilansach u lekarza rodzinnego a teraz miała w szkole ortopedę i jest ok. W sumie myślę że bym zauważyła gdyby krzywił kolanka czy nóżki tym bardziej że pilnuję jak chodzi , jak siada itp. Wiadomo wszystkiego się nie zauważy ale jak coś mnie zaniepokoi to się wybiorę
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ja juz od dawna nie daje bobofrutów, podajemy herbate z cytryną, takie herbatki z granulatu, kompot albo zwykla wode no i czasami kubus albo pysio:-)
U nas też "menu pitne" rozszerzone o Kubusie, soczki w kartonikach, kompoty (ale to od dawna), czasami herbatkę (pił zwłaszcza w szpitalu, bo tam nic innego nie było). Najmniej lubi ... zwykłą niegazowaną wodę, a szkoda.
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kasia to u nas najbardziej lubi wode tylko musi byc zimna:-)
a najmniej lubi soki takie geste typu Kubus i lubi jeszcze takie ze swieżo wyciskanych owoców:-)
a najmniej lubi soki takie geste typu Kubus i lubi jeszcze takie ze swieżo wyciskanych owoców:-)
Podziel się: