reklama
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
To cieszę się bardzo!! Coraz doroślejsze te nasze Maluchy...
mamusia
No to byłam w sklepie i kupiłam te smczki AVENTU były po dwa pakowane wybrałam od 6 miesiąca kauczukowe myślę że są miększe od syliokonu to może chwyci pierwsze próby nie udały się mała zamiast ciągnąć to go gryzie bawi się nim.Będę próbowała dalej wiem że nie będzie to łatwe.U mnie też już było chyba 6 smoczków różnych firm jeszcze pozostaje ten avent a jak to nie chwyci to już niewiem.Oczywiście nie chcę żeby mała non stop ze smoczkiem była chcę go używać do zasypiania.
mamusia
GŁUSZKU mogłabyś mi posłać tę książkę mój adres to juswoj26@interia.plz góry bardzo dziękuję!!!!!!!!!!Przyznam że już miałam tę książkę ale padł mi dysk i wszystkie meile i inne rzeczy poszły ani nie zdążyłam do niej zajrzeć.
mamusia
Głuszku w tym adresie nie ma być na końcu tego z .jeszcze raz juswoj26@interia.pl
Mamusia mały tez napoczątku bawił się smoczkiem, a nawet dawałam mu go jako zabawkę aby go "wybadał", wkładał go sobie we wszystkie strony do buzi i wkońcu się oswoił, tak samo robiłam czasami z butelką. Nalewałam odrobine jakiegoś soczku do buteli i dawałm mu do zabawy .. nie wiem czy to pomogło czy nie ale na pewno nie traktował buteli jako czegoś dużego wpychanego mu do buźkiNo to byłam w sklepie i kupiłam te smczki AVENTU były po dwa pakowane wybrałam od 6 miesiąca kauczukowe myślę że są miększe od syliokonu to może chwyci pierwsze próby nie udały się mała zamiast ciągnąć to go gryzie bawi się nim.Będę próbowała dalej wiem że nie będzie to łatwe.U mnie też już było chyba 6 smoczków różnych firm jeszcze pozostaje ten avent a jak to nie chwyci to już niewiem.Oczywiście nie chcę żeby mała non stop ze smoczkiem była chcę go używać do zasypiania.
emiete
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Dziewczyny mam do Was prosbę pomóżcie mi wkleić jeszcze jeden suwaczek dla mojej córuni byłam już na stronie mam skopiowany kod tylko nie wiem gdzie go wkleić ,wchodzę na mój profil wchodzę w podpis i nie wiem gdzie ten adres wkleić pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Emiete tam wklej gdzie masz to okienko.
Jeśli któras chce porady na temat odstawiania od cycula polecam watek na majówkach https://www.babyboom.pl/forum/dziec...wiamy-od-piersi-i-uczymy-piae-z-butelki-7097/
Mamusia prześlę ci - nie ma problemu,.
Jeśli któras chce porady na temat odstawiania od cycula polecam watek na majówkach https://www.babyboom.pl/forum/dziec...wiamy-od-piersi-i-uczymy-piae-z-butelki-7097/
Mamusia prześlę ci - nie ma problemu,.
fusik - ja tak samo robilam ze smoczkiem- najpierw jako zabawke a pozniej jak zassal, to teraz najwiekszy przyjaciel... i z niekapkiem juz z zielonym ustnikiem - Mati od razu wiedzial co robic, wleam mu troche wody albo soczku, za duzp nie wypija ale z czasempewnie bedzie:-):-):-)
reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
No to mój Kuba jakiś jest lewy z piciem z niekapka. Jak był mniejszy to owszem pociagał sobie a teraz jak mu daje to patrzy czy czasem matka mu nie oszalała. Więc picie albo przez smoczek albo ze szklanki i wtedy jest super zadowolony bo pije jak my
Podziel się: