reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Oj dziewczyny, z tymi planami to nigdy nic nie wiadomo... Jeszcze w liceum, kiedy rozmawiałyśmy z koleżankami "co dalej", one zawsze na pierwszym planie stawiały studia, karierę itp., a ja zawsze mówiłam, że rodzina ważniejsza i że po ogólniaku zamierzam wyjść za mąż i mieć dzieci... Tymczasem moje koleżanki mają już kilkuletnie dzieci, niektóre nawet dwoje, a ja...jedne studia, potem drugie studia, ślub, dziecko planowane dwa lata po ślubie.... niestety nie mogłam zajść w ciążę i Marcinek został poczęty dopiero 4 lata po ślubie... Jak tak liczę, to wychodzi mi, że przekroczyłam swoje plany o 10 lat:laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
Mama Marcinka, ale jakby Ci sie plany nie poprzesuwaly, to bysmy sie nie mogly spotkac na tym forum ;-) ...co oznacza, ze los zdecydowal za Ciebie NAJLEPIEJ, jak tylko mogl :-D :-D

:-) TO FAKT- Z TYMI PLANAMI RóżNIE BYWA;-)

Moja córcia też wymaga ode mnie 100% uwagi..ale mimo wszystko jakos tak- pochodziłabym sobie jeszcze z brzuszkiem..:zawstydzona/y: Nie chcę duzej róznicy wieku miedzy dziećmi..tak ok 3 lat max..no, ale faktycznie - zobaczymy jak będzie- Z mężem już nawet imię wymyśliliśmy:)- Zgadnija jakie Sumko?:-D:tak:..Pewnego dnia - (chyba telepatycznie):)- bo oboje(mąż zaczął ten temat)- że fajnie byłoby mieć synka....o imieniu Jakub:happy:
Teraz miało być albo Klaudia(100%)..albo Dominik- to imię dostał Klaudki kuzyn..wiec trzeba było pomyślec o nowym..na zas:-D:-D:-D

nie czytałam wątku wstecz ale widze ze rozmowa zeszłą na temat starania się o drugiego dzidziusia. No wiec my chyba zaczniemu starania pod koniec 2007 roku i kiedy wyjdzie wtedy wyjdzie. Ale chciałabym żeby było około 2,5 lub 3 lata różnicy :) Kiedys chcialam duzo ale teraz juz nie chce czekać. Szczególnie ze 30 na karku i jakoś tak potem z powrotem to wszystko to osbie przypominac???? Szczególnie że w robocie nieciakawie się porobilo to po co czekać... mOze sie spotakamy na starczkach???? Ale ja chyba wolę taką wpadke kontrolowaną niz takie sricte starnia się

Ja mam pytanie z innej beczki jakich smoczków używają wasze dzieci już tych od 6 miesiąca .Moja mała nie chce nadal żadnego a tak bym chciała żeby złapała było by mi trochę lżej nie było bvy takich cyrków z zasypianiem ona bez cycusia ani rusz a planuję ją pomalutku oduczać od cycusia ale już wiem teraz że będzie ciężko i to bardzo.Problem u NAS taki że mała się nauczyła przy cycku zasypiać i jak ją kładę do łóżęczka wieczorem to jak ona się zoriętuje że mnie nie ma to jest ryk znowu ją biorę do cycka znowu kładę i tak z 4 razy zasypia to jest 24.00 lub nawet 1.00 w nocy a ja jestem padnięta.To jest powód dla którego chcę ją juz po mału oduczać może na butli będzie l;epiej.Żeby ona przynajmniej ten smoczek chwyciła, JAK BYŁO U MAM KTÓRE PRZESTAŁY KARMIĆ CHODZI MI O TE POVCZĄTKI A MOŻE KTOŚ I KARMI I PODAJE MLEKO MODYFIKOWANE.????dODAM ŻE JAK MAM PRZESTAĆ KARMIĆ TO TROCHĘ SIE PODLE CZUJĘ NIE WIEM CO DO KOŃCA MAM ZROBIĆ???

A Jaki On Jest Sylokonowy Czy Kauczukowy Czy Okrągły Czy Normalny Tzn Anatoniczny???może Spróbuje Aventu ????????

reklama
silikonowy, hm a kształt taki półokragły...hm pstrykne fote najlepiej- u nas w sklepie ten smoczek był dołaczony do butelki, dlatego jakoś przy wyborze nie zwracałam uwagi na opisy bo był tylko ten. Zreszta aventu nie widziałam innych, tylko takie, ewentualne rózniły sie wielkością, ze względu na wiek.

Do góry