reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

i my bardzo sie cieszymy Asiu:)))
a co do piersi to moje tez juz kiepsko wygladaja, i strach myslec jak bedą potem

sumka jak u Ciebie było z biustem po pierwszym dziecku, wrociły piersi do formy z przed ciązy?

reklama
Boze Asiu jak sie ciesze... Od nas tez wysciskaj Eliaszka...I zyczymy by wszystko potoczylo sie jak najszybciej i jak najlepiej... A co do tych dwoch nalesnikow,ktore wczesniej byly calkiem ladnymi piersiami(blam naprawde zadowolona) to teraz masakra..Push -up musze miec koniecznie bo inaczej ktos pomysli ze za duzo skory mi naroslo na klacie...;-)...A gruczoly...tez zaginely w akcji... coz mam teraz na przodzie zamias jedrnosci dwa zwisy:-(A jesli chodzi o kremy to ja w nie wogole nie wierze!!!!!!!!!!!zreszta ogladalam program o tych kremach wszystkich ina wszystko i co powiedzieli---ze dupa!!!!!!ze to pic na wode a my naiwne kupujemy i wcieramy...jak jedna tubka nei pomoze lecimy po nastepna itd...ja tak walczylam z cellulitem...No kremy na rozstepy....Coz po 6 tyg INTENSYWNEJ kuracji Vichy celulit nadal mam a po niezatanim kremie mustella(niby taka rewelacja) rozstepy do teraz mi jasnieja!!!no a mialy sie wcale nie pojawic...jak juz to tylko cwiczenia i odpowiednia dieta...

Dziekujemy , dziekujemy !!! Eliaszek wysciskany i ucalowany od ciotek :-)

Patrycja ja tez nie wierze w kremy! One moga co najwyzej ujedrnic conieco skore ale przeciez to co w srodku to pustka i tego nic nie zmieni ( no chyba ze duze dawki hormonow ale to niedobry pomysl )

A od czego mamy mężów - niech masuja nasze piękne piersi, żeby były jeszcze piekniejsze!!!:tak: i jedrniejsze!!!
Niniejszym donoszę ze moje są masowane i wygladaja nieźle, a i polecam na piersi i rozstepy krem polskiej firmy Eveline kosztuje chyba 12 zł a działa lepiej niz Mustela i Vichy wg bo testowałam juz rózne.

Aśka super wieści wyściskaj Eliaszka :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ell ja na jędrność nie narzekam nawet teraz ;-) U mnie problem jest inny, bo po pierwszej ciaży urosły mi o rozmiar a teraz o następny i tak z 75 B mam 80 D i właśnie na punkcie ich wielkości mam największy kompleks. A jeszcze dołują mnie rozstępy które pojawiły mi się po pierwszym nawale mlecznym.
A jeśli chodzi o jędrność to polecam banalne ćwiczenie. Zaciskamy ręce jak do uścisku podnosimy na wysokość barków i siłujemy się po 20 razy dziennie. W czasie ćwiczenia widać jak biust się podnosi i opada . Zajmuje 2 min a zyskują piersi i ramiona ;-) ;-) ;-)

Super Asiu że wada Eliaszka nie jest taka poważna!!! (a co oznacza ta co napisałaś? bo ja się nie znam...)

Co do piersi - wiadomo że krem nie doda niczego czego zabrakło w środku :( ale ja wierzę że może nawilżyć i ujędrnić skórę a to też wazne. Ja wiem że można stosować przy karmieniu wszelkie kremy firmy atw. Co do masowania - u mnie niestety to skutkuje tryskaniem na wszystkie strony mleczka...mężowi to niby nie przeszkadza...ale dla mnie samej jest to denerwujące i jakoś tak pieszczoty piersi obecnie nie sprawiają mi zbyt dużej frajdy :( :( :( a jeszcze dodam co do rozmiaru - ja w pewnym momencie nosiłam 85 E!!! Przy czym nadal noszę ten stanik bo jest bardzo fajny (firma alles- mają zresztą małe te rozmiary) ale zrobiło się już w nim znacznie pusciej- generalnie oceniam się na jakieś 80 D a przed ciążą było 75 C, nie chcę myśleć co będzie jak przestanę karmić i zostanie ten nadmiar skóry :( chciałabym zacząć pływać bo to mam nadzieję pomoże, tylko nie mam na to czasu ...

reklama
Sumka troszkę cię rozumiem.. z tm kompleksem "wielkiego cycka", ja kiedyś go miałam i wyleczył mnie mój mąż :-) , mój standardowy numer to było 75 D, a teraz ma 80 E /F

Do góry