reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Agaciulko - mnie wprawdzie rozstępy i celulit ominęły, ale zęby i włosy - dramat!! A do tego mam coś, czym żadna z was pewnie nie może się pochwalić - kilka ooooogromnych, fioletowo-brązowych plam na pośladkach po nieumiejętnie zrobionych zastrzykach z żelaza. A najgorsze jest to, że to pewnie już nigdy nie zejdzie, jeśli wierzyć lekarzowi (a niestety wierzę :( ) ŻEGNAJCIE STRINGI :( I do tego w ciąży zrobiły mi się dwie pionowe symetryczne ciemne kreski na szyji, podobne do tej na brzuchu i lekarz mówi, że to też może nie zejść... Ale Oleńka i tak mi to wynagradza każdym uśmiechem :)

reklama
dziewczyny, czy któreś z waszych maleństw miała goraczke po szczepieniu? czy coś podawałyście, bo w sumie nic mi lekarka nie mówiła, moja wczoraj miała już drugie szczepienie, przy pierwszym nie było żadnych objawów, a teraz ma goraczkę i strasznie marudna jest.

Ell Olusia przedwczoraj miała szczepienie i nic jej nie było. To znaczy była jakaś trochę kołowata i spała dużo więcej, nawet przespała jedno karmienie, ale jak się budziła to tak się cały czas chichrała, że się śmialiśmy, że zamiast szczepionki to jej tam jakieś LSD zapodali. Ale jak gorączkuje mocno to możesz jej podać Panadol dla dzieci. My kupiliśmy ale na szczęście jak dotąd okazał się niepotrzebny.

Rusałko ogromne buziaczki dla Klaudysi z okazji skończenia trzeciego miesiąca. Olusia się dołącza i przesyła 100 uśmieszków.

Wszystkiego naj dla Klaudysi z okazji 3 miesiaca:)))))

Dziewczyny ile centymetrow -jesli macie w ogole- macie podniesione lozeczko u wezglowia??? zastanawima sie czy nie podniesc wiecej bo stoi na takiej sredniej grubosci ksiaczce ale nie chce przesadzic
I kiedy trzeba dno lozeczka oposci pietro nizej, na razie mam na samej gorze...?????

od nas również dużo uśmiechów dla wszystkich którzy kończą dzis 3 miesiaczki

u nas też nic sie nie działo po szczepionce ale mamy eferalgan na wszelki wypadek
a co do łóżeczka to moim zdaniem trzeba obniżyć dopiero gdy zaczyna sie podciągać

reklama
Mikołaj miał jak na razie 1 szczepienie i po nim miał podwyższona temperaturę - 37,9. Pediatra radziła dać profilaktycznie czopka dla dzieci właśnie przeciw gorączce i działającego przeciwbólowo - Paracetamol.

Do góry