reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
Mój niestety koperku nie chce wziąść do ust jak zresztą wszystkiego co nie jest mamusinym mleczkiem ;D ;D ;D

tak, to sa gazy...Mecza mojego biednego Mateuszka...buuuu
zansal, mam nadziej ze troche pospi...nie zrobil kuoki od 11 i boje sie ze bedze sie meczyl..prezy sie w kolko na kupke i nic nie wychodzilo..
wstretna kolka!!!zeby sie skonczyla juz...bo maly sie meczy i ja tez...

Mnie pediatra powiedział, że państwówki też są acelularne... No,już sama nie wiem, w każdym razie ja biorę państwówki, a kasę puszczę na zabawki :)

Ostatnio z mężem bawiliśmy sie w zabawkowym chyba z póltorej godziny - nawet tam musiałam Małą nakarmić :) Nakarmiłam i wróciliśmy do zabawy :) No i ostatecznie wyszliśmy ze sklepu z wielką reklamówką zostawiając w sklepie prawie pół becikowego :) ;)

A w domu zabawy ciąg dalszy :)

Mąż już się nie może doczekać, aż kupi Oli samochód zdalnie sterowany :):):)

Ja chyba też pozostanę przy państwowych- chociaż początkowow napaliłam się na skojarzone. Ale na 3 pediatrów tylko jeden mi je polecał a 2 powiedziałao że zwykłe są tak samo dobre. Wczoraj bardzo fajny lekarz mówił mi że jakby były takie super to by je w innych bogatszych państwach wprowadzili jako normę a wcale tak nie jest - podobno nawet Anglia ma w standardzie normalne (tak mówił...)

reklama
Dziewczyny wasze dzieciaczki nie sa same moj Kacperek też sie pręży i steka az sie robi czerwony dzisiaj jest strasznie marudny nic nie spał w ciągu dnia jak udało mu sie zamknąc oczka to na ok 20min podaje maluszkowi koperek ale widze ze mu nic chyba nie pomaga pani w aptece powiedział ze są jeszcze czopeczki ale narazie sie wstrzymam 2 sierpnia ide do lekarza i zapytam sie co mam podawac narazie chyba sie pomęcze nie wiem co moge mu podawac a bez lekarza chyba nie chce chyba ze wybiore sie wczesiniej
Co do szczepionek to ja biore te płatne oglądałam ostatnio program o szczepionkach i lekarz mnie przekonał
Ja niestety musze dokarmiac mojego maluszka bo wyjada z dwuch cycków i za 15min jest głodny i najgorzej jest w nocy wiec po kąpieli podaje mu butle niestety jeszt mi przykro ze nie moge nakarmic mojego maluszka :( :( :( a i pokarmu nie mam tyle bo moje wkładki sa prawie suche

Do góry