reklama
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
U mnie szwy sciagniete , rana goi sie szybko i czuje sie wspaniale - brzuszek jak w 4 miesiacu ciazy , jestem zadowolona, czemu wczesniej nie zrobili tej cesarki ehhh..
Płock-Asia
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Mam pytanko kiedy pojawi się okres jestem jedynie ciekawa bo nizbyt mi śpieszno chodzić z podpaską :laugh:
Ja tez bylam w piatek na sciagnieciu szwow, rana ladna, brzuszek sie zmienjsza z dnia na dzien....a ja trace kilogramki....Bede lezejsza niz przed ciaza cos czuje
Mi polozna nie kazala sie kapac w wannie przez 6 tygodni po porodzie....
Mi polozna nie kazala sie kapac w wannie przez 6 tygodni po porodzie....
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
U mnie mineło w sobote 6 tygodni po cesarce, szwów nie miałam ściaganych, rozpuściły się, a te w środku podobno rozpuszczają sie po kilku miesiacach. Czuję się świetnie, w wannie juz sie mogę kąpać i z mężem też meż juz mogę ...... ;D. Na razie się odchudzam, kupiłam sobie Meizitanc na odchudzanie i kilogramy spadają :laugh:
aska outada
Do dziewczyn po cesarce.
Minely 2 tygodnie od mojej cesarki i wszystko w sumie gra, jednak wokol rany,. w gornej czesci mam takie zgrubienie, jeszcze czuje ze skora jest tam zdretwiala i boje sie zeby od dzwigania synka ( od 3 doby ) nie porobila mi sie jakas przepuklina. Czy to normalne takie zgrubienie ??? Tego nie widac ja to poprostu czuje, wydaje mi sie ze tak sie goje ale kto wie ..?
Minely 2 tygodnie od mojej cesarki i wszystko w sumie gra, jednak wokol rany,. w gornej czesci mam takie zgrubienie, jeszcze czuje ze skora jest tam zdretwiala i boje sie zeby od dzwigania synka ( od 3 doby ) nie porobila mi sie jakas przepuklina. Czy to normalne takie zgrubienie ??? Tego nie widac ja to poprostu czuje, wydaje mi sie ze tak sie goje ale kto wie ..?
ja tez mam takei cos, takie napuchniete..., polozna kazala robic mi kompresy z sody oczyszczone i robie ale w ciagu dnia puchnie....albo dzwiganie albo upaly albo to i to. pod wieczor jest zawsze lepiej....
aska outada
To chyba Aniu tak juz musi sie goic, ja oklady robie z arniki zobaczymy z czasem. A kiedy idziecie na wizyte do ginekologa ??? Mam sie zglosic do poradni K 4 tygodnie po porodzie, jak to u was wyglada?
reklama
Podziel się: