reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Przygotowania!!!

aha, odnosnie prania, to wsio juz popralam w proszku jelp- niestey rzeczy nie sa jakes super miękkie:dry: ani milusie w dotyku, może po prasowaniu sie poprawi, ale na razie prasowac nie moge :( wiec nie wiem

reklama
No pięknie! To jesteś w czołówce zapobiegliwych mam :tak:
Ja nie mam niczego - chociaż nie, w pokoju Piotrusia już są wszystkie ściany :-D
A powiedz, kupiłaś w końcu komodę w Chaberze? Jak wrażenia?

generalnie pasuje superancko do łóżeczka chociaż jest troszke niska i nieco wąska, ale damy radę:) z Panem Tadziem super robic interesy ale DHL odradzam z calego serca:) porobie zdjecia pozniej, zdaje sie ze na zamknietym jest cos o pokoiku malenstwa:) tamtez później wkleje zdjecia:)

No to i ja sie pochwale!:tak: My wczoraj wreszcie kupilismy lozeczko i materacyk i zaraz je zlozylismy i juz caly pokoik malej jest gotowy. HURRA!!!:tak: :-D tak sie ciesze! Tylko brakuje kilka malych drobiazgow ale to sie kupi jeszcze. Ja tez sie pochwale zdjeciami ale to z domku wieczorem.

reklama
Do góry