reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Przygotowania!!!

Dziewczynki apropos prania - ja mam proszek i plyn ekologiczny - myslicie ze to dla niuni dobre? Sama nie wiem, niestety na nim nie pisze ze dzieci ok...zreszta nie wiele pisze bo to wiekszosc po niemiecku...

no nie wiem, czy mozna tego uzyc...:confused:????

reklama
Anni - jest wiele opinii, niektórzy wszystko piorą i tylko w specjalnym dziecięcym proszku lub płynie, inni piorą w zwykłym proszu i dokładnie płuczą dwa razy. Moim zdaniem jeśli masz proszek ekologiczny to pewnie zawiera dużo mniejsze ilości tych substancji które mogą alergizować podobnie jak dziecięce proszki. Myślę żejJeśli lubisz ten proszek to możesz w nim prać ubranka niuni i na początku płukać dokładnie..

Anni a Ty juz ciuszki dla dzidziusia pierzesz?
I poukladasz juz w szafkach czy moze do jakis woreczkow zapakujesz...moze ja tez powinnam sie tym zajac.

Powiem szczerze ze mi ani przez mysl nie przeszlo zebuy juz prac...
Moze czas na przebudzenie ;)

hehe Olla no ja tez nie bardzo o tym myslalam ,ale dziewczyny mnie zmobilizowaly...:tak:
Mysle ze nie w tym, ale moze juz w nastepnym tygodniu popiore co nie co...

aaa...musze tez zaczac kompletowac torbe do szpitala - a nic jeszcze nie mam w niej :-D:-D:-D

Ja zawartos torby mam ale nie mam torby ( to tak dla odmiany :p )
A ile paczek podpasek do szpitala? Ja na razie mam jedna ( Anni zapytaj Krzyska:))) )

reklama
U mnie w szpitalu zasugerowali przyniesienie jednej paczki (to chyba zależy ile będzie potrzeba od przebiegu porodu i długości pobytu w szpitalu). Zawsze Mąż może dokupic.

Do góry