reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze przepisy :) Smacznego

u mnie dzisiaj tak: penne z sosem smietanowo-koperkowym i łososiem ; )
 

Załączniki

  • 1431028359538.jpg
    1431028359538.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Ladyk, Dreamgirl ja oststanio kupilam arbuza, ale nie byl za dobry :( takiego z prawdziwego zdarzenia tez bym pochlonela :)


To moje dania z wczorajszego dnia: botwinka i curry - oba dania były pycha :) A dzisiaj kupilam mloda kapuste i bede ja dusila z koperkiem :) mniami
20150507_131007.jpg20150507_163723.jpg
 

Załączniki

  • 20150507_131007.jpg
    20150507_131007.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 99
  • 20150507_163723.jpg
    20150507_163723.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
Wirginia, pierożki idealne, jak od linijki. Piękne! I na pewno bardzo smaczne! A ja dziś w moim ulubionym warzywniaku wypatrzyłam świeżą żółtą fasolkę. I naszła mnie ochota. Także dziś króluje fasolka z zasmażką z masła i tartej bułki. [emoji5] a na jutro i niedzielę będę piekła schab z ananasem pod beszamelem. Wypatrzyłam przepis w jakiejś gazecie. I jestem ciekawa bardzo jak smakuje.
 
Akatsuki też ubolewam że nie ma tu botwiny mój tata zawsze taka pyszna mi robił =)
Dreamgirl po prostu wkładałam do środka kawałki brzoskwiń =)
Ladyk na szczęście na zdjęciu dobrze wyglądają bo ciasto wyszło mi tragiczne i w sumie nie wiem czemu bo robiłam jak zwykle
I zrobiłaś mi smaka taka fasola uwielbiam ją w takim wydaniu :D
 
reklama
Do góry