reklama
Juz jakis czas temu chcialam cos takiego upiec, ale w koncu upieklam raz muffiny z bananami i tak mi posmakowaly, ze teraz jak mam 2-3 przejrzale banany to wlasnie je robie
A ja wczoraj upikelam ciacho z rabarbarem z tego przepisu Moje Wypieki | Ciasto ucierane z owocami i kruszonką, najlepsze wyszło przepyszne
A ja wczoraj upikelam ciacho z rabarbarem z tego przepisu Moje Wypieki | Ciasto ucierane z owocami i kruszonką, najlepsze wyszło przepyszne
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
dolga wyszedł bdb jak na banana bread. w przedszkolu dzieciakom często robiłam. Z tym że banana bread to bardziej jak chalka niźli ciasto więc też w tych kategoriach bym na niego patrzyła. bardziej up cycling bananów niż odkrycie cukiernicze
szczesliwa.4
Fanka BB :)
Juz jakis czas temu chcialam cos takiego upiec, ale w koncu upieklam raz muffiny z bananami i tak mi posmakowaly, ze teraz jak mam 2-3 przejrzale banany to wlasnie je robie
Pokroić bym się dala za takie bylejakie ciasto z rabarbarem :-)
reklama
A tak, pamiętam ów cudny custard na ichniejszym murzynku I na ciepło zawszetutaj większość ciast się je zalane budyniem