reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze przepisy :) Smacznego

reklama
u mnie wczoraj mlode ziemniaki I salimbocca z pesto ;)

Załączniki

• 1434634611051.jpg
    1434634611051.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 97
Ma ktoras z was moze pzepis na biszkopt, ktory moge piec z termoobiegiem? bo moj obecny piekarnik nie ma mozliwosci wylaczenia tej funkcji :/

wirginia ale ja kazdy praktycznie przepis pieke z termoobiegiem, wiec chyba ktorykolwiek wezmiesz to bedzie ok :)

akatsuki bys wpadła popichcić jejjuuu ale mi smaka robisz, ide do lodówy :p

Akatsuki ty to masz talent do gotowania, no ale kucharka wkoncu :) zazdroszcze talentu :)
Brakuje mi mlodych ziemniaczkow a tutaj ciezko dostac ;(
Ja dzisiaj zobie rybke jakas i fytki :D

wirginia przepis będzie taki sam bez względu na to czy pieczesz z termoobiegiem czy bez Moje Wypieki | Biszkopt (przepis II)
U mnie dziś drugi dzień zupa porowa z groszkiem ptysiowym a na drugie rybka z surówką z kiszonej kapusty.
Uwielbiam tę stronę - w sensie moje wypieki. Dorotę czytywałam jeszcze jak na bloxie była i wygrała konkurs ;)
A z tą rybą to faktycznie, dzisiaj piąteczek... i znowu na klatce będzie walić rybami. To mój znienawidzony dzień w tygodniu jeśli chodzi o zapachy. Sorki, ale nie trawię tego zwyczaju...

reklama
Do góry