reklama
maran-atha
Fanka BB :)
u mnie dzis zupa kalafiorowa
dolga
Ma ktoras z was moze pzepis na biszkopt, ktory moge piec z termoobiegiem? bo moj obecny piekarnik nie ma mozliwosci wylaczenia tej funkcji :/
wirginia ale ja kazdy praktycznie przepis pieke z termoobiegiem, wiec chyba ktorykolwiek wezmiesz to bedzie ok
akatsuki bys wpadła popichcić jejjuuu ale mi smaka robisz, ide do lodówy
wirginia przepis będzie taki sam bez względu na to czy pieczesz z termoobiegiem czy bez Moje Wypieki | Biszkopt (przepis II)
U mnie dziś drugi dzień zupa porowa z groszkiem ptysiowym a na drugie rybka z surówką z kiszonej kapusty.
U mnie dziś drugi dzień zupa porowa z groszkiem ptysiowym a na drugie rybka z surówką z kiszonej kapusty.
waniliowe.love
Akatsuki ty to masz talent do gotowania, no ale kucharka wkoncu zazdroszcze talentu
Brakuje mi mlodych ziemniaczkow a tutaj ciezko dostac ;(
Ja dzisiaj zobie rybke jakas i fytki
Brakuje mi mlodych ziemniaczkow a tutaj ciezko dostac ;(
Ja dzisiaj zobie rybke jakas i fytki
Uwielbiam tę stronę - w sensie moje wypieki. Dorotę czytywałam jeszcze jak na bloxie była i wygrała konkurswirginia przepis będzie taki sam bez względu na to czy pieczesz z termoobiegiem czy bez Moje Wypieki | Biszkopt (przepis II)
A z tą rybą to faktycznie, dzisiaj piąteczek... i znowu na klatce będzie walić rybami. To mój znienawidzony dzień w tygodniu jeśli chodzi o zapachy. Sorki, ale nie trawię tego zwyczaju...
reklama
waniliowe.love