reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Witaj Kacha.Nie wiem czy Ci pomoge ale dobry sposob to jogurcik naturalny.I do pdmywania tantum rosa to jest dosc drogie ale dobre.
magdalenkakol
Fan(ka)
Co do objawow to nie mam pojecia .Idz moze do lekarz on Ci wszystko wyjasni
magdalenkakol
Fan(ka)
tak tantum rosa mozna uaywac w ciazy
Tantum rosa jest super!!!ale mozesz tez uzyc Vagosan!!!jest nie drogi i duzy a bardzo dobry!!tez mozna uzywac go w ciazy!!!
Z tego co wiem to rozpulchniona pochwa lub taka miekka tez jest objawem ciazy!!!no i wiedze ze tez poznajesz po swoim ciele...ale pamietaj zeby nie cieszyc sie przed wczesnie...ja tak nacieszylam sie juz 2 razy...
poczekaj pierw na @ i dopiero po kilku dniach jak sie bedzie spozniac potwierdz testem!!
Z tego co wiem to rozpulchniona pochwa lub taka miekka tez jest objawem ciazy!!!no i wiedze ze tez poznajesz po swoim ciele...ale pamietaj zeby nie cieszyc sie przed wczesnie...ja tak nacieszylam sie juz 2 razy...
poczekaj pierw na @ i dopiero po kilku dniach jak sie bedzie spozniac potwierdz testem!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
Kachaa , cos czuje ze świeże fluidki do nas zawitały! witaj Kasiu!!
co do grzybków, to polecam Tantum Rosa i Lactovaginal (można w ciązy, bez recepty)
co do grzybków, to polecam Tantum Rosa i Lactovaginal (można w ciązy, bez recepty)
reklama
Postanowilam zalozyc ten watek zeby nie zsmiecac pozostalych....a tu mozna pomarudzic i pozwierzac sie wlasnie z problemow jak ja dzis!!!i raz jeszcze dziekuje wam za pomoc!!!
ziemniaki juz obrazne robot gotowy a teraz czekam na sygnal od kolezanki!!!no i humorek sie troszke poprawil!!
ziemniaki juz obrazne robot gotowy a teraz czekam na sygnal od kolezanki!!!no i humorek sie troszke poprawil!!