reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
jest to dla mnie kompletnie niezrozumiale , jak mozna ... po prostu ... BEZ KOMENTARZA  (n/c)

ALE SZOK...AZ SIE PLAKAC CHCE!!VIWIANE NIEMARTW SIE...AHA I NIEKTORE TESTY SIE NIE SPRAWDZA PO TAKIM CZASIE BO DAJA BLEDNY WYNIK!!!

Mam nadzieje, że policja złapie tego suk...... Puki co należy czekać. LILITH - ale ona teraz jest w 7 miesiącu :p I to właśnie ta ciąża pokazała się po 30 min. A ja dalej boje się iść do lekarza i chyba poczekam do poniedziałku. Chociaż cosik mnie podbrzusze boli nietypowo. aaaaa - zwariuje, zaliczenia, egzaminy, własne zdrowie i jeszcze masa innych rzeczy na głowie, oszaleć można :( W czwartek ide na USG-jak mi się nie odwidzi :( Ale w poniedzałek ide na 100%. Ja chce urlopu - od wszystkiego, a tu uczyć się trzeba :( Chociaż powiadają, że jak się nie myśli o dzidzi, to łatwiej zajść - ja na pewno nie mam teraz czasu o niej myśleć, więc może... A jak nie to wakacje też będę miała stresowe i ostatnią rzeczą o której dadzą mi pomyśleć będzie bobas :( Idę pobawić się z siostrzenicą :)

Hejka dziewuszki -ja zaczynam wariować-nie wiem co się dzieje z moim organizmem czy to jakieś zaburzenia hormonalne czy jeszcze coś innego,wyobrażcie sobie ,że jak już pisałam w piątek około 17,00 zauważyłam minimalnie zabarwiony śluzik na papierze toaletowym-pomyślałam że to @ bo to ten termin,wieczorkiem po przytulanku z małżonkiem podobnie ale śladowe ilości tego śluziku mało zauważalne.Dziś wtorek a tu ani kropelki kompletnie nic chodze z wkładką chigieniczną i dostaje paranoji bo co chwila chodze do toalety i zaglądam ::) :mad: ,a tu nic pobolewa mnie tak czasami dół brzucha jak na @.Termin @ miałam na 8 ,06-ale ostatnio mi się spuzniła ,więc może też teraz przyjdzie ,ale takie numery-jestem ZŁA.Test robiłam 10,06-i wyszedł negatywny.Nie wiem co myśleć-chyba zostaje czekanie i jeśli nie dostane @ do piątku to lece zrobić teścik ale tym razem z krwi.

Wiecie co jestem już zła sama na siebie ,bo zaczynam się znowu wkręcać ,zamiast nie przejmować się i podejść do tego w ten sposób co będzie to będzie, i chyba przyjme taką postawe,bo tylko nie potrzebnie się przejmuje i stresuje,a zapewne i tak @ przyjdzie z opuznieniem-bleeeee!!!!! Tak,tak odrazu mi ulżyło jak się wyżaliłam i rozpisałam ::)

LANA- nie martw się, ja powinnam była dostać @ w zeszły piątek, a zamiast tego dostałam głupich plamień już w zeszłą środę. Ale @ to to raczej nie była. Teraz sama zastanawiam się, czy sobie wkręcam, czy rzeczywićsie jakaś fasolka się nie schowała. Lekarz powiedział, że takie plamienia a nie @ mogą wystąpić na początku ciąży, więc chyba zrobię sobie badania z krwi czy nie ma fasoleczki i pójdę na USG w poniedziałek. Dalej mam nudności, mój kochany zastanawia się czy to nie od stresu. A ja głupawki dostaje, ale jak moje słonko stwierdziło - """Kobiet się nie da zrozumieć, bo one same się nie rozumieją :p Zresztą jak ufać czemuś co krwawi 5 dni w miesiącu i nie umiera :p """ Szowinista :(
LANA - ja też muszę się wygadać, bo mam straszną chuśtawkę, A po za tym mam za dużo na głowie i musze się wygadać. Buźka i miłego dnia :)

reklama
Wiecie co dziewczyny, jesli tyle Wam się spóźniają @ to może jednak jeszcze po jednym teściku...a może jednak ;D
Viwiane ten tekst twojego mężczyzny o kobietach mnie rozwalił..uśmiałam się ;P

Do góry