reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Malinko pozdrow od Nas LILITH ... zycz szybkiego powrotu do zdrowka i powrotu do Nas ;)

Izabelko dokladnie ja tez sie zdjec doczekac nie moge ;)

No to wkoncu moge sie pochwalic nasza krolewna:)

resizeofresizeofs50004022qw.jpg

resizeofresizeofs50004873mh.jpg

resizeofresizeofs50005248yp.jpg

resizeofresizeofs50006030aa.jpg

resizeofresizeofs50006076yx.jpg

dziekuje wam za gratulacje i ze pamietalyscie o mnie!!!!!!!!!!!jestescie kochane!!!!

Malinko juz spacerek dawno byl i teraz jak tyl;ko ladnie to sie gdzies wybieramy:)
walkcze teraz z kolka u malej.ogolnie ma charakterek prawie wcale nie spi i ciagle chce by ja nosic na rekach:)

LILITH ... Leah jest przecudna .. tfu tfu .. malo powiedziane .. przywiaz jej czerwona wstazke bo ja zaurocze ::) ... ciesze sie ze w koncu mozesz tulic swoja kruszynke w ramionach .... ojoj ... jak slicznie sie usmiecha :) ... jeszcze raz Gratulacje dla Was !! :)

Lilith malutka jest prześliczna!! :) jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE!!!
a Ty jak się czujesz??

Przepraszam LILITH - Judytka jest sprzecudna .. wlasnie doczytalam na majowkach ze jednak zostala Judytka :)

reklama
Do góry