reklama
A
Agnezzz
Gość
Cywilny tez jest super Cieszę się, że znalazłaś właściwego mężczyznę. Życzę powodzenia!
Witajcie Dziewczyny,
kilka dni temu znalazłam tę stronkę, ale pomyślałam sobie, że zaloguję się dopiero wówczas gdy będę miała radosną wiadomość. Okazało się jednak dzisiaj, że na tę radosną wiadomość będę musiała poczekać jeszcze przynajmniej miesiąc. Niby jest to normalne, że nie od razu się udaje... trzeba być cierpliwym... niby to rozumiem, ale smutek i żal pozostaje. Czuję się dziwnie.... tak bardzo wierzyłam, że nam się uda.... :-[, chyba za bardzo.
Stąd moje logowanie. Myślę,że nikt inny nie zrozumie tego tak dobrze jak Wy.
Cieszę się, że jesteście
Pozdrawiam
Erika
kilka dni temu znalazłam tę stronkę, ale pomyślałam sobie, że zaloguję się dopiero wówczas gdy będę miała radosną wiadomość. Okazało się jednak dzisiaj, że na tę radosną wiadomość będę musiała poczekać jeszcze przynajmniej miesiąc. Niby jest to normalne, że nie od razu się udaje... trzeba być cierpliwym... niby to rozumiem, ale smutek i żal pozostaje. Czuję się dziwnie.... tak bardzo wierzyłam, że nam się uda.... :-[, chyba za bardzo.
Stąd moje logowanie. Myślę,że nikt inny nie zrozumie tego tak dobrze jak Wy.
Cieszę się, że jesteście
Pozdrawiam
Erika
A
Agnezzz
Gość
Witaj Erika. Tu wszystkie dziewczyny toczą codzienną walkę i na pewno u każdej skończy się to zwycięstwem. Powodzenia!
Elżbietka
mother of two sons&angel
Majka76 Erika , witajcie!!! super że jest nas coraz wiecej!!! szanse na wiecej fluidów ciążowych dawać nam je tu!!
i najwazniejsze -głowa go góry i duuuuuużo pozytywnego myślenia!!
i najwazniejsze -głowa go góry i duuuuuużo pozytywnego myślenia!!
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Erika , a który to dzień cylku???