reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

No ale teraz dorosłam i naprawdę się cieszę z tego slubu i wiem, że chcę z tym facertem spędzić resztę życia! Żeby tyliko jeszcze jakieś maleństwo......

reklama
Witajcie Dziewczyny,
kilka dni temu znalazłam tę stronkę, ale pomyślałam sobie, że zaloguję się dopiero wówczas gdy będę miała radosną wiadomość. Okazało się jednak dzisiaj, że na tę radosną wiadomość będę musiała poczekać jeszcze przynajmniej miesiąc. Niby jest to normalne, że nie od razu się udaje... trzeba być cierpliwym... niby to rozumiem, ale smutek i żal pozostaje. Czuję się dziwnie.... tak bardzo wierzyłam, że nam się uda.... :-[, chyba za bardzo.
Stąd moje logowanie. Myślę,że nikt inny nie zrozumie tego tak dobrze jak Wy.
Cieszę się, że jesteście
Pozdrawiam
Erika

Dzięki Agnezzz, jestem przekonana, że to właśnie ten :). Choć już straciłam nadzieję, ale widocznie tak już jest, jak stracisz nadzieję, to przydarza ci się szczęście. I tak będzie z naszymi fasolkami, nie wiadomo kiedy i boom!!!

Witaj Erika!! Cieszę się, że do nas dołączyłaś. I nie martw się, wszystko będzie oki. Twoja fasolka będzie z Tobą już za miesiąc, tylko muszisz w to wierzyć i nie zadręczaj się. :)

Witaj Erika. Tu wszystkie dziewczyny toczą codzienną walkę i na pewno u każdej skończy się to zwycięstwem. Powodzenia!

Dziękuje Wam baaardzo. Jestem w takim dziwnym stanie.... myślałam że mam @. Wczoraj była to jedna blada plamka, a przez noc i cały dzień nic. Sądziłam, że tak powoli się rozkręca. Myślicie, że...?? Zrobić test?

reklama
Do góry