reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Też przeczytałam ale kawałek... może to jakiś zboczeniec, co lubi dużo pisać-mało robić(mam nadzieję).
Zaraz idę do łóżeczka z mężulkiem, bo pierwszy raz od tygodnia nie padam na pysk ze zmęczenia i trzeba to wykorzystać ;D.
Trzymajcie się ciepło i kolorowych snów

Teksty okropne..jak znam zycie to gówniarze, które nie mają co robić a wdomu przed rodzicami pewnie aniołków odgrywają...tragedia :(

:) Hej dziewczyny, ujawniłam się już na "ochoczych czerwcówkach", a przed chwilą zajrzałam na stronę, o której pisała Dorka. Jeszcze się trzęsę ze złości. Dobrze, że jestem w pracy, bo pewnie bym zdrowo zaklęła. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:.
Pozdrawiam wszystkie starające się i te, które już mogą cieszyć się swoimi fasolkami! :D

Witajcie!!..Witaj Majka76 wsród nas!..
ale ladna pogoda dzis..az chce sie zyc..mam nadzieję, ze ten entuzjazm jak wróce do ksiązek nie minie..:)..Idę zaraz odwiedzić kumpelę, ktora jest w 6-tym miesiacu ciazy..:)....potem praca..wieczór ksiazki..meżus był..i znnowu zwial..ach to życie ::)

DORKA: U ciebie chociaż ładna pogoda, u mnie co prawda nie pada, ale zimno i tak jakoś wietrznie. siedzę w pracy i nie mogę się na niczym skupić, nie wiem co się ze mną dzieje. Może myślę o zblizającym się wielkimi krokami ślubie, sama nie wiem.

Wiem cos na ten temat..ja też byłam kiedyś podekscytowana..ale kiedy to już było...hihi
Super..sama bym założyła białą kiecę i poszła na bal :D
Oczywiście czekamy na zdjęcia z ślubu ;)

reklama
Białej sukni to raczej nie będzie, bo to tylko ślub cywilny. Pierwszy ślub miałam 10 lat temu (młoda i głupia :laugh:). No ale to już prehistoria. Wesele oczywiście będzie i na zdjęcia też się doczekacie.

Do góry