reklama
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
LANA ano duza dzidzia i ciazy oj ciazy.Ja czuje sie dobrze tylko strasznie sie mecze dzis zmaiast pojechac do szkoly zostalam w domku.A jutro czas isc.Nie dawno odemnie i dzidzi poszedl brat i bratowa troche sie rozerwalam i pokrzyczalam na starszego brata
LILITH u mnie bez zmian a wrecz coraz gorzej z ta sprawa ale coz widocznie tak mosi byc
LILITH u mnie bez zmian a wrecz coraz gorzej z ta sprawa ale coz widocznie tak mosi byc
jeszcze raz dziekuje wam dziewczyny za slowa wsparcia , ta cala sytuacja jest bardzo uciazliwa , jednak mimo tego jeszcze bardziej nasz zwiazek zcementowala, nie podjelismy jeszcze ostatecznej decyzji co zrobic , zastanawiamy sie nad rozwiazaniem ewentualnym spotkaniem , choc tego wolalabym uniknać , rozklejam sie jak widze kobiete w ciazy , moze troszke z zazdrosci ze to jeszcze nie ja , zobaczymy jak sprawa sie potoczy
Lilith nadrobisz , a dzidzia urosnie duza i zdrowa !!!
Malinko , nie wiem o co chodzi ale zycze pomyslnego rozwiazania spraw!!!
Oj urosly bardzo!!!!! sa tlusciutkie i nie sa juz lyse slysza otwarly oczka piszcza i chrumkaja! zaczynaja wybryki gryzenie itd sa cudne! a jaks ie wezmie na reke to taki puch!normalnie cudne futerko!! moze na zdjeciach ktore zrobie dzis wieczorem bedzie lepiej widac no i nie beda wtedy spac
reklama