reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
silunia idę zbierać kamienie... ukamienujemy wroga...:)
a tak na marginesie... to gdzie ona miała oczy jak odchodziła od Twojego chłopaka... trzeba było jej wtedy mysleć... a teraz niech spada na drzewo liście pąpować...

Silunia czegoś tu nie rozumiem - a gdzie jest Ojciec dziecka??? niech do niego się zwróci??

A jeżeli chcecie jej pomóc( tzn. Twój partner to niech to spotkanie będzie z Twoim udziałem!!!!!)

Anusienka gdzie jest ojciec nie mam zielonego pojecia i nie chce wiedziec, wiesz ona chyba za bardzo sie przyzwyczaila ze ktos naprawia za nia jej blędy i jej pomaga , gdy ona mysli tylko o sobie .
Niestety dziewczyna traktuje tak wszystkich ( wiem z wiarygodnych zrodel)
Wydaje mi sie ze traktowala Gorana jako ostatnia deske ratunku i pasozytowala na nim ile wlezie , a on chyba ze wzgledu na dawne czasy jej pomagal.
Bardzo, ale to bardzo mi zal dzieciatka ,ktore nosi w sobie . mam nadzieje ze przejrzy na oczy i zrobi cos ze swoim zyciem.
Aneczkak , Lana , Malinka i Axxa dziekuje za wsparcie , naprawde , balam sie , ze moze jestem wyrodna , bo nie chce pomoc ciezarnej, ale widze ze ze nie tylko ja mam takie zdanie.
dziekuje

JA dopiero teraz przeczytalam...straszne...bardzos ie zdenerwowalam:( ja nieznosze takich ludzi!!! szczyt...a szkoda slow...

Ja tez sie skarze wazylams ie dzis i znow o kilogram do tylu...a wczoraj przez caly dzien zjadlam az 3 wiesmaki i myslalamz e choc troche utylam:(

Margolis pisze:
Hej Rusałko! Gratuluję właśnie zobaczyłam Twój suwaczek! Bardzo się cieszę, że Ci się udało! Jednak wyjazd nie przeszodził tak bardzo! Pozdrowienia ;)
Margolis-dziękuję- i tego również Tobie słonko życzę:)-Na pewno wkrótce dołączysz do mnie:)-Pozdrawiam serdecznie i zyczę dużo duzo zdrówka!!!

Silunia- ja też dla takiej osoby-przykro mi- ale nie mam serca. Nie pozwól, by właziła w Wasze życie!!! Wy przecież macie zapewne swoje problemy i swoje troski..Spróbujce z nią pogadac i jasno powiedziec, ze nie ma prawa nachodzic Was kiedy tylko chce..bo np. burzy wasz spokój..Oj ja byłabym tu bardzo egoistyczna:)!

gosia2255 - nie załamuj Lilith:):) ..ładnie 25 na plusie- nieźle......;):):)

Gosia ja moglabym wsumie tyle przytyc! ale ja juz jestem w 4 miesiacu! jutro zaczynam 15 tydzien i schudlam juz 7-8 kg:(:( a apetytj sie nie polepszyl:(

Silunia..wiesz, myślę, że niektórzy ludzie nie zasługują na szczęście jakim jest posiadanie dziecka...okropna sytuacja, nie wiem jak zachowałabym się na Twoim miejscu, ale jestem za, jeśli spotkanie, to oczywiście z Twoim udziałem...Jestem z Tobą :)
LILITH nie martw się wagą, moja bliska koleżanka schudła w czasie ciąży 15 kg i wszystko, dosłownie wszystko było w jak najlepszym porządku, wyglądała cudownie, zwłaszcza, że zawsze miała sporą nadwagę, więc ciąża naprawdę jej służyła...niestety tuż po ciąży nadrobiła stracone kilogramy...

reklama
Lilith Kobiety chudna w czasie pierwszych 3 miesięcy ze wzgledu na wymioty- ale potem wyrównują wagę. Jak masz wątpliwości zapytaj gina prowadzącego.
pa

Do góry