reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
domyślam się... chodzi pewnie o kolege...hihi
super że się dobrze czujesz... aby tak dalej... a czas szybko lecie... jeszcze troszkę a dzidzia będzie juz poza brzuszkiem...:)

gratujuję...

Siostra tak domyslam sie:):)
U mnie tak sobie ja na siebie nie bede tak narzekac...ze znow sie zle czuje itd....

A tak wogole to wczorajs ie poklocilismy...oj musze z Toba pogadac:(:( Powiedzial mi wczoraj ze dla kobiety okres ciazy to takie super chwile najpiekniejsze w zyciu a ja to nic tylko zrzedze i zle sie czuuje itd:(:( ale mnie wkorzyl!!! Zreszta ostatnio ciagle mnie wkorza!irytuje mnie to ze nie okazuje mi tyle uczucia:(:( Kiedys bylo zupelnie inaczej...widomo ze zwiazkis ie zmieniaja dojrzewaja itd ale kobiety potrzebuja czulosci jak mezczyzni seksu....a szkoda gadac wogole...
Dzis idziemy do jego mamy pokazac film z usg...i ogolnie pogadac:)
kroliczki oczkow jeszcze nie otwarly ale widac ze lada dzien:) a nawet chwila!sa juz takie kudlate:) jutro zamieszcze foteczki lub w srode:)

A co do zakupow to super:) wkoncu jestesmy piekne kobitki tym bardziej z brzuszkami i nasi faceci niech sie wkoncu wezma w garsci :)

LILITH, gratuluje, świetny brzusio. mam nadzieje, że zdrowy.

Buziaki dziewczyny, ja tylko tak dzisiaj wpadłam, żeby zobaczyć co u was.

A przy okazji - Weronika to ładne imie :)

Malinko mezus wrocil przyniosl piekny bukiet rozy herbacianych:):) cudny!!!!!!!az sobie zrobie zdjecia na pamiatke:) i bombonierke Linda:):)uwielbiam rzeczy z tej firmy ale zawsze mi szkoda:)
Wiec wieczor bedzie romantyczny:)Choc jest padniety....

reklama
Tak czytam sobie i widzę, ze i mój zwiazek nie odbiega od pozostalych zbytnio:)- facet jak faect..a ja baba-jak baba..chce czułości itd:)..i wciaz wiecej wiecej okzaywania uczuć;)ach:)szczególnie teraz:)..chcę by mnie tulil..głsakał..całowal i mówił cały czas jak bardzo kocha;):):):)..no :)
a wczoraj tez sie poprztykaliśmy..no, i podobnie Lilith- kolacyjka, róże:)..tulanki:):)

Do góry