reklama
Malinko i jak tam dziesiejszy dzien?
Ja niestety sie mecze bo mezus musial isc dzis do pracy masakra...teraz czekam na tate by nakarmic maluchy! sa juz takie slodkie i duze w poniedzialek zamieszcze ich zdejcia bo moze juz otworza oczka dzis maja tydzien
Ja niestety sie mecze bo mezus musial isc dzis do pracy masakra...teraz czekam na tate by nakarmic maluchy! sa juz takie slodkie i duze w poniedzialek zamieszcze ich zdejcia bo moze juz otworza oczka dzis maja tydzien
A
anusieńka
Gość
To babyboom działa jak narkotyk- idę sprzątać łazienkę- dziś obiadek w mieście- mężuś zaprosił - zmykam , papaapap
A
anusieńka
Gość
AneczkoK dziewczynki korzystają pewnie z pięknej pogody- albo moze porozjeżdżały się na Wszystkich Świętych . papapa
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
RUSALKO bardzo sie ciesze twoim szczesciem
LILITH DZIsiejszy dzien spedzilismy na imieninach u mojej matki a pozatym postaremu wiesz o co chodzi??
LILITH DZIsiejszy dzien spedzilismy na imieninach u mojej matki a pozatym postaremu wiesz o co chodzi??
m.a.l.i.n.k.a
ja dizsaj bylam na cudownych zakupkach kupilam sobie buciki biale na obcasie takei jak chcialam 2 super bluzeczke i dwa sfeterki narazie kuuje dla siebie a za jakis meisiac juz sie bede zucac za ubrankami dla dizdzi a no i jeszcze spodnie
m.a.l.i.n.k.a witaj skarbie... co u Ciebie?.. jak babcia?
to czemu my tu jeszcze tych zakupków nie oglądamy?...
ja dizsaj bylam na cudownych zakupkach
to czemu my tu jeszcze tych zakupków nie oglądamy?...
m.a.l.i.n.k.a
do zakupow zapomnialam dodac jeszze kortki babcia jak narazie dobrze jutro ide ja odiwedzic.A nie pokazuje bo nie mam czym i jak przeslac zdjec do kompa a z zakupami przesadzilam za duzio kasy ale co tam stalo sie
reklama
patrzę że my kobiety czasami pszesadzamy z zakupami... ja też tak mam... juz jak się wybiorę to duzo kaski idzie... albo zachaczę o allegro...
a jak dzidziolek? daje o sobie znać? męczy troszkę mamusię?
a dla babci zdrówka życzę...
a jak dzidziolek? daje o sobie znać? męczy troszkę mamusię?
a dla babci zdrówka życzę...