reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

no..mam czarno na białym Malinko- ze jestem w ciaży:) - widziałam swoj SKARB:)..kolejne ok 10 listopada..i penwnie już znacznie wiecej bedzie widac..nie moge sie doczekac:)!

reklama
Malinko i jak tam dziesiejszy dzien?
Ja niestety sie mecze bo mezus musial isc dzis do pracy:(:( masakra...teraz czekam na tate by nakarmic maluchy! sa juz takie slodkie i duze:):) w poniedzialek zamieszcze ich zdejcia bo moze juz otworza oczka:) dzis maja tydzien:):)

ja dizsaj bylam na cudownych zakupkach kupilam sobie buciki biale na obcasie takei jak chcialam 2 super bluzeczke i dwa sfeterki :) narazie kuuje dla siebie a za jakis meisiac juz sie bede zucac za ubrankami dla dizdzi:) a no i jeszcze spodnie :)

do zakupow zapomnialam dodac jeszze kortki :) babcia jak narazie dobrze jutro ide ja odiwedzic.A nie pokazuje bo nie mam czym i jak przeslac zdjec do kompa a z zakupami przesadzilam za duzio kasy :( ale co tam stalo sie :)

reklama
patrzę że my kobiety czasami pszesadzamy z zakupami... ja też tak mam... juz jak się wybiorę to duzo kaski idzie... albo zachaczę o allegro...:)
a jak dzidziolek? daje o sobie znać? męczy troszkę mamusię?
a dla babci zdrówka życzę...

Do góry