reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Dzięki...
Widzę ze sie pozmienialo troche od czasu mojej nieobecnosci-ludzi nowych przybylo...
ale dokladnie poczytam sobie za 2 tyg..
wiec piszcie dziewczyny...
aha-LILITH sorki za nieobecnosc na gg-ale mam nadzieje ze za 2 tyg poklikamy..
Trzymaj sie cieplutko i dbaj o maluszka...

reklama
Witajcie dziewczyny! Napiszcie m prosze jakie pokolei badania trzeba zrobic, bo mój gin powiedzial do mnie, ze narazie nie musze nic robic, ale ja juz chce byc obcykana w razie czego.
Pozdrawiam

Jak obiecalam moje ukochane maluchy:

cala4a1yv.jpg

malenki2a5fp.jpg

malenki3a6ru.jpg

malenki4a5mu.jpg

malenkia9yb.jpg

wedlug wczorajszego usg termin mam juz na kwiecien:) hihi dzis bylby 13 t 3 dzien:) (przepraszam za jakosc)

usg4usmiech2xx.jpg

Lapki i raczki:
usg8stopki9ur.jpg

Nozki:
usg11nozki1ot.jpg

usg13nozka3pr.jpg

usg146ik.jpg

glowka:
usg224jm.jpg

i ogolne:
usg29slinczy7qz.jpg

lapke tu slicznie widac z paluszkami:
usg32lapka0cb.jpg

lapki i nozki :
usg34lapkiinozki8aw.jpg

LILITH-śliczny maluszek i śliczne 4 maleństwa. Ode mnie tez pogłaszcz brzusio :)

rozmowa poszła tak sobie, wiele zostalo pytań i mało padło ostatecznych odpowiedzi, ale będzie mam nadzieję dobrze :) dzisiaj pokłóciłam się z nerwów z moją babką od TPL-u i zwolniłam się u dyrektorki na dzisiaj i na jutro. jestem zjechana psychicznie strasznie, mam straszną deprechę, ale już nad nią pracuję. buziaczki dla was dziewczynki - dzięki za wsparcie, jak tylko uporam się z moja brzydszą połową - pochorował mi się - właśnie dostał ciepłego rosołu, zaraz zrobię mu drugie danie i dam jakieś leki na przeziębienie. jak tylko się z tym uporam, to do was spowrotem zajrzę.

reklama
LILITH sliczne dzieciatko... i jakie juz duże... pogłaszcz brzunio tez od cioci Ani...:)
a i super króliczki... masz teraz pełne ręce roboty z nimi...:)

Do góry