reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Lana wlasnie przeczytalam!!!!Superowo!!!!Tak sie ciesze!!! a co do dolaczenia do nas to napewno zanim sie urodzi moje malenstwo!!!! a licze na to ze to juz za niedlugo cie zobacze!!no i reszte dziewczyn!jej ale by bylo super!!!!:):):):)

Hej dziewczyny wlasnie wrocilam od fryzjerka i mam nowa fryzurke mniam :) fajnie sie zlozylo bo spotkaly sie dwie brzuchatki :) obcinama mnie fryzjerka tez w ciazy :) tylko ze w 7 miesiacu:)

Malinko a co robiłaś z włoskami jaką masz nowa fryzurke?-ja też w poniedziałek byłam u fryzjera i odświeżyłam sobie pasemka i mam troszke jaśniejsze - ;D hi hi hi śmieję się ,bo zawsze mialam czarne ,długie włoski a teraz mam pasemka i takie lekko za ramiona wycieniowane ale zapuszczam na długość- już postanowione ::) :laugh:

reklama
LANA wycieniowalam i pocielam bo juz byly za dlugie.a PASemka jeszcze mam ale juz robic nie bede narazie zostaje przy naturalnym a potem chyba sie odstawie na czarno:)

Do góry