reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

Madzik tak aktualna, to gołym okiem na zdjęciu widać.Mam się starać Igora na lewej stronie nosić, zakupy też w lewej ręce i obserwować czy mnie mniej boli czy nie. Czy to nie jest od przeciążenia.

reklama
Kurcze Jolek to powodzenia z tym 'wszystkim po lewej' :/ ... Ja tez kiedys korzystalam z rehabilitacji, bo plecki juz dawno mam do bani, dlugo nie czekalam az tak bardzo - okolo miesiaca, moze nawet krocej... najlepsze sa masaze z tego calego rehabilitowania siem :p ;)

zdrówka dal wszystkich majowych mam :/
ehhh
skądś znam te bóle :-p jak nie tu to tam... masakra.....
szkoda ze nie możemy być w pełni zdrowe :-)

czy jest wogóle któraś mama której nic nie dolega :-p???

wpadam oznajmic że mam zapalenie ucha :/ a do tego zxapalenie zatok :-(
antybiotyki dostałam... i treaz tylko czekać aż przejdzie...
przedwczoraj tak mnie w nocy bolało że normalnie pół nocy z bólu wyłam.. ale myslalam ze samo przejdzie po kilku dniach
jednak było gorzej no i mam :-(

nie mam siły dosłownie na nic... a ból ucha jet niesamowity :-(
czasami chwilowo mija... ale mimo muszę działać na pełnych obrotaach sama z dziewczynkami w domu :-(

edit to chyba przez to kopanie ogródka we wtorek :/

Ostatnia edycja:
Kamcia, nie miałam tego ale mój mąż miewa i widzę po Nim jaki to ból. Czytałam wiele domowych sposobów jak rozgrzana sól itp, ale tylko antybiotyk i antybaktryjne leki pomogły, lecz osty ból męczył Go 3 dni.
Mam nadzieję, że już Ci lepiej.

Jolek, nie wiedziałam o Twojej dolegliwości, przykro mi. Może masaż pomoże?

reklama
Do góry