reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Joluś- trzymam kciuki :*
lepidoptera
Fanka BB :)
jolek i jak tam wyniki??
Byłam dziś u ortopedy z moim nadgarstkiem. Po blokadzie mnie nie boli, ale za to promieniuje mi dziwne drętwienie, uczucie zmęczenia. Zaczęły drętwieć mi dwa ost. palce. Badał mnie i badał, robił USG, porównywał obie ręce i stwierdził, ze mam rozluźnione kości w nadgarstku, są uciski na nerwy i stąd drętwienie i mrowienie. Dostałam skierowanie na rehabilitację (ciekawe jak długo będę czekać). Ale cieszę się, że zabieg nie bedzie konieczny, bo dziś nic o tym nie wspominał:-). Szperałam kiedyś w necie i znalazłam artykuł, że to tzw. "kciuk młodej matki"...
Byłam dziś u ortopedy z moim nadgarstkiem. Po blokadzie mnie nie boli, ale za to promieniuje mi dziwne drętwienie, uczucie zmęczenia. Zaczęły drętwieć mi dwa ost. palce. Badał mnie i badał, robił USG, porównywał obie ręce i stwierdził, ze mam rozluźnione kości w nadgarstku, są uciski na nerwy i stąd drętwienie i mrowienie. Dostałam skierowanie na rehabilitację (ciekawe jak długo będę czekać). Ale cieszę się, że zabieg nie bedzie konieczny, bo dziś nic o tym nie wspominał:-). Szperałam kiedyś w necie i znalazłam artykuł, że to tzw. "kciuk młodej matki"...
Lepi no ciekawe jak z tą rehabilitacją, moja siostra ostatnio dwa miesiące czekała.
Odebrałam RTG i wychodzi że mam skrzywienie kręgosłupa na prawą stronę, a tak reszta w normie. Jutro wizyta u lekarza zobaczymy co mądrego powie.
Odebrałam RTG i wychodzi że mam skrzywienie kręgosłupa na prawą stronę, a tak reszta w normie. Jutro wizyta u lekarza zobaczymy co mądrego powie.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Lepidoptera- obyś nie musiała długo czekać na rehabilitację i żeby operacja rzeczywiście nie była potrzebna :*
Jolek- hmmm ciekawe co powie lekarz ... :*
Jolek- hmmm ciekawe co powie lekarz ... :*
Ja po wizycie u lekarza. Kazała mi oszczędzać prawą stronę i obserwować czy ból się utrzymuje. Mogłam podpytać o rehabilitację ale byłam z Igorem bo M w pracy musiał kiblować. Młodzian już bardzo nerwowy był w gabinecie,bo zanim do niego weszliśmy to godzinę kiblowaliśmy na korytarzu. Dzięki miłej pani weszliśmy chwilę szybciej bo nas przepuściła.
reklama
Joluś, ale ostatecznie wersja o skrzywieniu jest aktualna? Czasem podejście lekarzy mnie rozwala. Jak to niby zrobić, żeby jedną stronę oszczędzić?
W każdym razie mam nadzieję, że to nic poważnego. I spróbuj faktycznie o rehabilitację podpytać. Zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc.
W każdym razie mam nadzieję, że to nic poważnego. I spróbuj faktycznie o rehabilitację podpytać. Zaszkodzić na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc.