reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

reklama
Idz ty czemu w kitce zle? Musisz sie przyzwyczaic ja na poczatku tez wygladalam jak koczkodan ale wszyscy mi mowili, ze w okularach wygladam na taka pania procesor :-D wiec szybko sie przyzwyczailam

dziękuję wam za wsparcie...

mandrzejczuk
a Ty nosisz okulary??
nie wiedziałam... idę na nk obczaić :-p

jaipur oj tak lubią.. już nie popwiem co mój wymyślił jak dowiedzia się ze będę nosić okulary:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
nosze ale nie mam w nich zdjec hehe to znaczy powinnma nosic ale zakladam tlyko do jazdy samochodem i do ogladania tv, bo mam dlugi nos i mi zjezdzaja z nosa i ciagle musze patrzec przez gorna oprawke :-D
fotki sa sprzed 1,5 roku ale jak mi zjerzdaly z nosa tak dalej zjerzdzaja teraz musze isc znowu do okulisty bo po ciazy jestem jeszcze bardziej slepa

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

moj maz tez nosi cyngle ale on to jest juz slepy na maxa cos ok -4 dioptri wiec bez okularow prawie nic nie widzi ale jemu lepiej w okularach jak bez :tak:

Do góry