reklama
no właśnie jestem ciekawa jak to wygląda u innych.Bo u mnie nadal widoczna, mimo ,że smaruje żelem silikonowym.W jednym miejscu jest grubsza(w pasku gdzie są włoski,bo u mnie pasek-boki bezwłose,na stałe) ,wyczuwalna, a tak to niewyczuwalna.Masuje ją czasami wieczorem jak wcieram żel, ale nie wiem czy to coś da.Mąż mi niedawno powiedział,że myślał ,że to się lepiej goi.Głupek
przecież to nie obtarte kolano.
Właściwie bardziej niż sama blizna przeszkadza, mi to,że powierzchnia skóry nie stanowi już jedności tylko jest właśnie kreska.
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Właściwie bardziej niż sama blizna przeszkadza, mi to,że powierzchnia skóry nie stanowi już jedności tylko jest właśnie kreska.
Ostatnia edycja:
basiekkk
Fanka BB :)
tak to odczuwam -chyba dlatego,że mięśnie w tym miejscu były przerwane i słabiej odczuwam jak tam dotykam.
Zamotałam trochę, ale chodzi mi o to, że jak dotknę się w innym miejscu to czuć ten dotyk, a jak w miejscu po cc to tak słabiej czuć.
Zamotałam trochę, ale chodzi mi o to, że jak dotknę się w innym miejscu to czuć ten dotyk, a jak w miejscu po cc to tak słabiej czuć.
8
86ania86
Gość
basiekk mam dokladnie tak samo
lwiapaszczka
Fanka BB :)
To tak jakby zdrętwiałe było to miejsce.
Mnie ostatnio też często swędzi miejsce blizny.
Mnie ostatnio też często swędzi miejsce blizny.
reklama