reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze problemy zdrowotne, wizyty u lekarza

Matusia a widzisz mowilam, ze to wrastanie :tak: teraz po wycieciu ju nie bedzie ci nic wrastac, ja tez mialam taki wielki opatrunek tylko, ze ja poszlam w lato to w sandalkach zasowalam ;-)

ja jak bylam na kontroli to mialam i usg i badanie na fotelu i czystosc pochwy robiona...

tera dopada mnie jakies mega chorobsko :-( gardlo pali mnie zywym ogniem, ciagle kszle i to jak stary palacz, boje sie zeby malego nie zarazic, dzisiaj chyba zrobie syrop z cebuli i najjem sie czosnku...

reklama
Mandrzezjczuk- kotek z tego co kojarzę to Wy na MM jesteście więc może nie katuj się czosnkiem tylko weź może już sobie coś konkretnego z leków coby szybko powstrzymać wirusa :tak:

tylko, xe ja niestety mam aki organizm ze syropki czy zwykle lekarstwa na mnie nie dzialaja...nawet niektore antybiotyki no chyba, ze jakas mega siekiera :-D na razie poprobuje dpomowe metody :tak:

Mandrzejczuk, miałaś rację, to Ty mnie na ten wrastający paznokieć naprowadziłaś, bo myślałam że może to coś innego. Ładnie to wygląda po zdjęciu opatrunku, chociaż jeszcze się sączy coś tam, ale buty już ubieram. Lekarz powiedział że już z tej strony nie będzie wrastał, a u drugiej nogi gdzie mnie tylko bolało zastosowałam Twój sposób i wkładam kuleczki gazy spryskane octaniseptem.
Ale jak nie jedno , to drugie. Teraz mam problemy z kolanem, tak mnie boli, że szok. Szczególnie w nocy, a w dzień to przy zgięciach, jak Maję niosę itp. Mama mówi, że to przez obciążenie w ciąży, ale tez pójdę do lekarza z tym, bo buty na obcasie odpadają. Jak mnie zaboli, to muszę stanąć i czekać aż ból minie, bo nie ujdę.

Matusia ja piernicze mnie tez kolano boli!!!! :-D Lewe od jakichs 2 a moze juz i nawet 3 tygodni, szczegolnie jak siedze, jak jestem w ruchu to nie. Ale jak siedze czy leze ze zgieta noga to bardzo ale to bardzo potrafi zabolec, nie mam pojecia od czego nie uderzylam sie, nigdy z tym kolanem nic nie mialam, zastanawiam sie czy to nie od ccoaglego siedzenia za biurkiem ale ja juz tak 3 lata pracuje i tylko zeby jedno kolano? I to w dodatku te co nie bylo skrecone? Myslalam zeby isc do lekarza ale jak powiem tym naszym polskim specjalistom, ze samo z siebie mnie zaczelo bolec to mnie wysmieja i od razu powiedza, ze tam nic nie ma...
tak mysle zeby kupic w aptece plaster rozgrzewajacy i zobaczy czy po tym nie przejdzie...

Mandrzejczuk, to jak tak samo, polatałam dziś po dwóch centrach handlowych i nic, a jak siedzę szczególnie wieczorem to boli i w nocy. Boli tez jak zakładam nogę na nogę. Moja mama mówi, że miała to samo w ciąży, chyba od obciążenia to się stało i do teraz czasem dokucza. Jak mnie będzie tak boleć, to pójdę do lekarza, niech prześwietlą, czy mi się woda nie zbiera :-p. Mój mąż mówi że jedynym lekarstwem na moje dolegliwości jest - centrum handlowe :tak:.

reklama
muszę wam powiedzieć że za 2 godziny idę na badanie wzroku u okulisty,.. ehhh aż się boję
nie chcę żeby się okazało ze mam zły wzrok ale wolałam to sprawdzić bo strasznie mnie ostatnio bolą oczy i wogóle musze mróżyć je do czytania nieraz.. i jak zawsze uwielbiałam jasne światło tak teraz mnie razi i wolę siedzieć przy lampce albo wogóle bez świuatła dopóki jest możliwość....

jak to jest .. od razu mówią czy wzrok jest ok czy nie?? czy muszę czekać na wyniki??

Do góry