reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
Dziewczyny pomozcie!!! Chyba jakis wirus mnie dopadl, od tygodnia strasznie ale to srasznie boli mnie brzuch w okolicy pepka na calosci brzucha wogole boli mnie caly brzuch oprocz podbrzusza nie wiem od czego nic takiego nie zjadlam,a dzisiaj ciagle gania mnie do lazienki w ciagu godz bylam juz 2 razy i cos czuje, ze znowu mi sie zbiera...ale nie wiem czy to niestrawnosc czy to ma jakies inne podloze...bo zeby juz tak tydzien albo nawte i dluzej bolalo?
hmmm...mnie akurat tez wczoraj bolal tak w polowie wysokosci jakby i tez mnie pogonilo 2 razy...ale na szczescie juz przeszlo...mam nadzieje...a moze hmm okres? ale to by bolalo podbrzusze...a moze z przeciazenia, np od noszenia czy cuś...
a ja mam problem z wlosami...jeszcze troche i olysieje, wychodza mi normalnie garsciami, teraz nie biore juz zadnych witamin,a moze powinnam? a moze jakies odzywki, znacie cos dobrego ?
a ja mam problem z wlosami...jeszcze troche i olysieje, wychodza mi normalnie garsciami, teraz nie biore juz zadnych witamin,a moze powinnam? a moze jakies odzywki, znacie cos dobrego ?
mandrzejczuk
emikaa masz racje...wczoraj dostalam pierwszy okres po porodzie :-( boli jak jasny diabel, strasznie bolesny...
bra00721
emikaa u mnie to samo
włosy wypadają mi garściami i zastanawiam się, czy nie powinnam uzupełniac diety jakimis suplementami... do tego waga znowu mi spadła i ważę już 46 kg ;/ zapytam dzis pediatrę czy można cos brac oprócz witaminek dla karmiących
wyczytalam ze wlasnie w okolicach 3 miesiaca po porodze wlosow wypada najwiecej,mozna stracic do 30 %, a u mnie wyglada jakbym za chwile miala stracić 100 %
zakupilam jakies ampulki do wcierania na wzmocnienie i regenerację,zobaczymy czy cos pomoga, i ja wlasnie zadnych witamin juz nie biore,ale w aptece babka mi powiedziala ze jak juz, to specjalne na wlosy,bo takie ogolne to nic nie dadza...
reklama
persefona
Mi tez wyłaża włosy garściami. Też nie biorę witamin ciążowych,ale zakupiłam capivit, ale g**no daje. Muszę wypróbowac jeszcze belissę cerę (ona jest na skóre,włosy i paznokcie), bo u nas w aptece jej nie było ostatnio. A w ogóle to włosy ścięłam dość mocno,żeby odżyły,ale kurcze musze je myc codziennie,tak mi sie przetłuszczają...masakra jakaś.
mandrzejczuk u mnie też tak było z tym okresem. Miałam cały tydzien bardzo bolesny,a jeszcze potem kilka dni plamiłam.Teraz spokój.
mandrzejczuk u mnie też tak było z tym okresem. Miałam cały tydzien bardzo bolesny,a jeszcze potem kilka dni plamiłam.Teraz spokój.