K
konto usuniete
Gość
ja też tak mam, ogólnie się wtedy czuje napuchnięta i też mam okolo 2 kg więcej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no cóż, ja już ci mogę powiedzieć, bo jeszcze w ogólniaku sobie ładnie talię wyprofilowałam. No nie jest to bajka, ale tylko na początku, po mniej więcej tygodniu półgodzinnego codziennego ćwiczenia już się tego nie odczuwa. A efekty są naprawdę rewelacyjne. Dodam, że wypracowałam wtedy 92 w biodrach i 59cm. w tali i efekt trwały jak najbardziej. potem już tylko tak dla utzrymania efektu czasem przy telewizorku sobie pokręciłam i nie przybywało mi cm. Na pewno jest to efektywniejsze niż jakieś pasy wibrujące i motylki na prąd. Ćwiczenia fizyczne też mogą nie przynieść efektu, bo tkankę tłuszczową zastąpią mięśnie i obwód się nie zmieni, choć oczywiście ogólnie wygląd o niebo lepszy. Jednak hula hop jest wykluczone przy wszelkich schorzeniach narządów układu pokarmowego np. jelit, wątroby, żołądka, bo nacisk fizyczny może zaszkodzić a przde wszystkim to po prostu boli.Xandii slyszalam o tym Hula Hopp ponoc umie niezle wytorturowac talie,boli jak cholera,efekty takie ze pelno siniakow,ale jak mowie tylko slyszalam a nie probowalam,wiec jak juz wyprobujesz czekam na relacje
bo sterydy bardziej pobudzją rozrost tkanki mięśniowej. a tą zgubić to raczej się nie da