reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

ja też tak mam, ogólnie się wtedy czuje napuchnięta i też mam okolo 2 kg więcej:wściekła/y:

reklama
A ja dzisiaj porzucam dietę, bo idę na grilla :zawstydzona/y::-p:-), ale za to obiadu nie jadłam i mi się już kiszki przewracają :baffled:

no i mam plan! myślałam, myślałam i wymyśliłam, że właściwie to z wagi nie mam za bardzo co gubić, bo mieszczę się w połowie skali, ale nie jestem zadowolona z wyglądu "ciut" zbyt płaskiej pupy (kiedyś na bieżąco robiłam ćwiczenia izometryczne ale jakoś zapomniałam o tym:zawstydzona/y:no i efekty są) i opony dookoła pasa. No i od dziś trenuję brzuszek, a na talię poczyniam właśnie inwestycję :ANIONOWE KOLO * HULA HOP * NOWOSC * EXTRA MASAZ (361130825) - Aukcje internetowe Allegro
w sklepach są tylko takie małe hula hopki dla dzieci- leciutkie to to i raczej mizia niż działa;-)Muszę jeszce tylko poszukać jakiegoś suwaczka coby się pochwalić efektami (o ile będą)

Xandii slyszalam o tym Hula Hopp ponoc umie niezle wytorturowac talie,boli jak cholera,efekty takie ze pelno siniakow,ale jak mowie tylko slyszalam a nie probowalam,wiec jak juz wyprobujesz czekam na relacje:tak:

Xandii slyszalam o tym Hula Hopp ponoc umie niezle wytorturowac talie,boli jak cholera,efekty takie ze pelno siniakow,ale jak mowie tylko slyszalam a nie probowalam,wiec jak juz wyprobujesz czekam na relacje:tak:
no cóż, ja już ci mogę powiedzieć, bo jeszcze w ogólniaku sobie ładnie talię wyprofilowałam. No nie jest to bajka, ale tylko na początku, po mniej więcej tygodniu półgodzinnego codziennego ćwiczenia już się tego nie odczuwa. A efekty są naprawdę rewelacyjne. Dodam, że wypracowałam wtedy 92 w biodrach i 59cm. w tali i efekt trwały jak najbardziej. potem już tylko tak dla utzrymania efektu czasem przy telewizorku sobie pokręciłam i nie przybywało mi cm. Na pewno jest to efektywniejsze niż jakieś pasy wibrujące i motylki na prąd. Ćwiczenia fizyczne też mogą nie przynieść efektu, bo tkankę tłuszczową zastąpią mięśnie i obwód się nie zmieni, choć oczywiście ogólnie wygląd o niebo lepszy. Jednak hula hop jest wykluczone przy wszelkich schorzeniach narządów układu pokarmowego np. jelit, wątroby, żołądka, bo nacisk fizyczny może zaszkodzić a przde wszystkim to po prostu boli.

Jak byłam w poniedziałek w klinice to dowiedziałam się, że kuracja sterydami powoduje tycie (to już wiem, bo właśnie po niej przybyło mi 7 kg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:), ale ponoć ciężko te dodatkowe kilogramy zgubić :crazy::crazy::crazy::crazy: A jak już się je uda zgubić to murowany jest efekt jojo :szok::crazy::angry::angry::angry::angry: Choler.ka, ja nigdy nie miałam problemów z wagą i efektem jojo, a tu teraz taki numer :baffled::wściekła/y: Szukałam coś w necie na ten temat ale nic konkretnego nie znalazłam :no:
Elu czy ty coś wiesz o tym?

słyszałam, że leki od astmy są sterydowe. Jeżeli tak jest to by wyjaśniało moją wagę i problemy z odchudzaniem............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hmm no tkanke miesniowa bardzo latwo zgubic, latwiej niz tluszczyk niestety :-( no a ze sterydami chyba chodzi o to ze miesnie na nich zbudowane szybko "zamieniaja sie" w tluszczyk ktory ciezko zrzucic :-(

Do góry