reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
Xmamuśka ja mam takie urządzenie, ale całe metalowe, bez uchwytów i 20-letnie :zawstydzona/y:, pamiętam jak byłam mała to moja mam na tym ćwiczyła, a ja się świetnie bawiłam :-D, siadałam na tyłku i się odpychałam nogami :-D, ale też słyszałam, że to jest na wąską talię :tak:

geperty, wywal to co masz w podpisie do suwaczka z vitalii i zrób tak :
HTML:
[IMG]http://vitalia.pl/pw1_770801_66d97e358101879398fc210001578ea2.png[/IMG]
tzn wklej to do podpisu, to co jest w tej ramce i powinno być ok

Ja przed ciążą ważyłam 63kg i to przez jakieś 4 lata, ale miałam za gruby brzuch, tylko nie chciało mi się odchudzać. W technikum ważyłam 58kg i postanowiłam sobie, że jak zdam maturę za pierwszym razem to rzucę palenie (Tomek nigdy nie palił, a byliśmy już parą), no i zdałam i rzuciłam po wakacjach, w październiku w nic się już nie mieściłam, w sumie przytyłam 18kg :szok:, jadłam codziennie paczkę chipsów i górę innych rzeczy, nie mogłam się pohamować :baffled::growl:. Schudłam dopiero jak poszłam do pracy w 2003, tam po prostu zaczęłam znowu palić :sorry2:. Po 2 miesiącach ważyłam 63kg, nawet momentami mniej, ale zwałki już zostały :zawstydzona/y::crazy:. Znowu rzuciłam palenie na początku 2006 roku, czasem tylko popalałam, a od maja jak zaczęliśmy robić dzidzię to przestałam i na początku ciąży więcej przybrałam, bo znowu więcej jadłam :sorry2:. Ale ja i tak uważam, że jak na ciążę i rzucenie palenia w jednym to mało przytyłam :tak::-). A po urodzeniu w niecałe 2 miesiące ważyłam z powrotem 63kg i to bez żadnej diety :-). Uff ale naprodukowałam biografię :-p:-D

reklama
Do góry