Umnie waga rano pokazała 86 kgmatko miesiąc temu pokazywała 93 jupii tak sie ciesze ze wam mówie,choc ostatnio niećwiczyłam i nie stosowałam diety w 100% tak od poniedziałku znów wprowadzam rygor bo jesli ptzez miesiąc zrzuciłam 7 kilo to oznacza ze jesli nastepny pujdzie tak samo to bedzie 14 kg mniej i bede wałyła 79 kg, maże o tym a wiec od poniedziałku znów rygor + ćwiczenia
reklama
K
konto usuniete
Gość
xmamuska gratuluje!! to chyba najlepsza motywacja dla ciebie i naprawde jestem pod wrazeniem
trzymamy kciuki dalej za twoja wymarzona wage
trzymamy kciuki dalej za twoja wymarzona wage
Elżbietka
mother of two sons&angel
xmama, daj przepis!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
zarejestrowałam się ale jakoś nie moge sie zdecydowac na wykupienie, chyba że męża naciągne
a powiedz mi, czy te ich przepisy są bardzo zmyślne? i czy oprócz odchudzenai ciałą, portfel też mocno się odchudza?
a powiedz mi, czy te ich przepisy są bardzo zmyślne? i czy oprócz odchudzenai ciałą, portfel też mocno się odchudza?
zarejestrowałam się ale jakoś nie moge sie zdecydowac na wykupienie, chyba że męża naciągne
Elu powiem ci że dania nie są wymyślne, często mam różnego rodzaju warzywa na patelnie ewentualnie pierś z kurczaka w różnej formie np gulasz A portwel hmmm sama niewiemm, ja gotuje dla siebie i reszty rodziny więc troszke idzie
Elżbietka
mother of two sons&angel
kupiłam diete+fitnes, zaczynam od wtorku
reklama
Podziel się: