reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

Umnie waga rano pokazała 86 kg:szok:matko miesiąc temu pokazywała 93:szok: jupii tak sie ciesze ze wam mówie,choc ostatnio niećwiczyłam i nie stosowałam diety w 100% tak od poniedziałku znów wprowadzam rygor:tak: bo jesli ptzez miesiąc zrzuciłam 7 kilo to oznacza ze jesli nastepny pujdzie tak samo to bedzie 14 kg mniej :szok: i bede wałyła 79 kg, maże o tym:zawstydzona/y: a wiec od poniedziałku znów rygor + ćwiczenia:tak:

reklama
xmamuska gratuluje!! to chyba najlepsza motywacja dla ciebie i naprawde jestem pod wrazeniem:szok::szok::szok::szok:
trzymamy kciuki dalej za twoja wymarzona wage:tak:

zarejestrowałam się ale jakoś nie moge sie zdecydowac na wykupienie, chyba że męża naciągne:-D
a powiedz mi, czy te ich przepisy są bardzo zmyślne? i czy oprócz odchudzenai ciałą, portfel też mocno się odchudza?

zarejestrowałam się ale jakoś nie moge sie zdecydowac na wykupienie, chyba że męża naciągne:-D
a powiedz mi, czy te ich przepisy są bardzo zmyślne? i czy oprócz odchudzenai ciałą, portfel też mocno się odchudza?

Elu powiem ci że dania nie są wymyślne, często mam różnego rodzaju warzywa na patelnie:tak: ewentualnie pierś z kurczaka w różnej formie np gulasz:tak: A portwel hmmm sama niewiemm, ja gotuje dla siebie i reszty rodziny więc troszke idzie:sorry2:

reklama
Xmamuśka super wynik :-), niepotrzebnie się zmartwiłaś po ważeniu w sklepie, może i ja się skuszę ;-):-)

Do góry